Inka Bause: “Det er en stor forsættelse af succes”

Foto: TVNOW / Benno Kraehahn

Siden 2005 har “Bauer sucht Frau” forårsaget hjerteslag på landet. Nu får søgningen en global spinoff: Fra Nord- og Sydamerika via Australien / New Zealand til Afrika har Inka Bause rejst rundt. I interviewet her udtrykker hun sig om “Bauer sucht Frau International” …

Inka, hvordan kom det til “Bauer sucht Frau International”?

“I ‘Bauer sucht Frau’ har vi lejlighedsvis haft internationale landmænd i de seneste år. Historierne var altid særligt spændende og endte ofte med den håbede kærlighedslykke. Så ideen kom til at give de internationale landmænd deres egen sæson. Det er godt, og jeg glæder mig virkelig til det! ”

Hvad er forskellen? Hvad venter der os på “Bauer sucht Frau International”?

“Vi viser mange nye billeder og temaer: Seeren får nu kendskab til majsbonden og kaffeproducenten. Derudover er kærlighedssøgende meget omfattende på vejen, i australske prærie, for eksempel på 400 hektar. Afstande er simpelthen anderledes, så ‘Bauer sucht Frau International’ er også mere tidskrævende. Det er spændende at se, hvordan de tysktalende landmænd lever over hele verden, dels i generationer. De længes efter det gamle hjemland, for det tyske sprog, for en kærlig kvinde, der har de samme rødder som ham. Det er smukke historier. Jeg håber, vi vil have en masse glædelige afslutninger igen. ”

Hvor spændende er det for dig at rejse rundt i verden for “Bauer sucht Frau International”?

“At tage tid til disse nye kærlighedshistorier i den store brede verden, det er fantastisk: Hvor andre tager på ferie, har jeg lov til at arbejde der. Det er en drøm! Jeg er meget taknemmelig for at kende disse forskellige dufte, indtryk og verden fra et helt andet perspektiv. Og ankomsten til gårdene, er det som hjemme: Du taler om de samme emner, om kærlighed, følelser, ønsker, drømme og håb. Jeg har et godt team, vidunderlige landmænd og dette er en stor efterfølger til succeshistorien ‘Bauer sucht Frau’. Jeg synes, det er et godt kompliment. ”

Hvad betyder dette spin-off for Bauer sucht Frau?

“Bauer sucht Frau” vil naturligvis fortsætte med at eksistere og i fremtiden, som i de sidste 15 år, vil vi omsorgsfuldt og omhyggeligt tage sig af vores europæiske landmænd – enten fra Bayern, NRW, Luxembourg eller Sachsen. ” Fordi det altid vil være de landmænd eller landsmænd, der giver de mest spændende kærlighedshistorier – fordi landet er et mindre spørgsmål … ”

Hvad skal kvinderne medbringe, og hvad bør de være klare til, når de ansøger om de mænd, der har introduceret sig til “Bauer sucht Frau International”?

“Her kommer moderen til bondekassen igen [griner]. Alvorligt: Så smuk og eksotisk som landene, råder jeg de kvinder, der beslutter sig for en landmand at tænke over det omhyggeligt. Og det, før de tager afsted. Er du virkelig seriøs? Vi taler om at emigrere til en helt anden verden. Jeg ville være glad, hvis vi finder mange modige kvinder, der vil give kærligheden en chance. “

Det skal du læse