Inka Bause: Botox er lige så naturligt for mig som at børste tænder

Det skinner over hele hendes ansigt, ser frisk ud som aldrig før. Siden Inka Bause startede det succesrige show “Bauer sucht Frau” i 2005, synes hun næppe at blive ældre.  En naturlig skønhed, tror du måske. Men nej! Det er ikke generne! For nu fortæller den 52-årige, åbent om tabu-emnet for rynkebehandling  – Botox.

“Jeg har lidt botox i panden,” indrømmer hun. “Jeg ved ikke, om det er fordi jeg er komponistens datter, men jeg havde rigtige partitur linjer på panden. De dannedes i slutningen af ​​40’erne, eller når jeg griner og griner meget, lignede det et vaskebræt. Og det vil jeg bare ikke. “

Derefter fandt hun ud af, hvad hun kan gøre ved det – og siden da har hun injiceret pænt. ”Jeg får da også tænderne renset, det er bare nutidens velvære,” siger hun.

Så botox er lige så naturlige som at børste tænder? “Ja, jeg synes bare, det er pænere. Alle bør gøre, hvad de synes er rigtige. Og jeg synes det er okay,” er hendes forbløffende tilståelse. Hvor mange mon snakker så ærligt om de små hemmeligheder.

Er Inka i øjeblikket forelsket?

“Nej,” svarede Inka irritabel. ”Jeg sagde engang, at jeg ikke kan lide mænd med små fødder. Jeg var forelsket en gang og så ned, og han havde mindre fødder end mig. Det var det for mig. “

Et overraskende ærligt svar også. Og det er netop det, der gør Inka så mere sympatisk.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse