„Immer wieder sonntags“: Udsolgt!

Foto: SWR

Det kunne ikke være gået bedre for Stefan Mross. Efter at “Immer wieder sonntags” næsten ikke eller slet ikke kunne finde sted med tilskuere de sidste to år, på grund af corona, kan Stefan nu annoncere to gode nyheder…

Salget på alle tolv showdatoer af “Immer wieder sonntags” var enorm. Selvom det første show først er planlagt til at finde sted den 12. juni, er alle programmer allerede udsolgt. Alene dette viser, hvor udsultede fans af det populære show er efter god underholdning!

Og ingen ringere end “Immer wieder sonntags”-værten Stefan Mross var mere end glad for denne succes, som han stolt meddelte på sin Facebook-side. Han giver håb til de fans, der ikke var i stand til at få billetter: ”Vi venter på nye regler, og Europa-Park vil helt sikkert være optimistisk med hensyn til at øge kvoten. Vi går ud fra, at vi kan fylde vores arena 100 %.” Men der er flere gode nyheder!

“Immer wieder sonntags”: Nyt sted

Sandsynligvis den største nyhed i live-datoer for “Immer wieder sonntags” er: den nye placering i vandpark “Rulantica”. Parken ligger ved siden af ​​Europa-Park. Sceneflytningen blev nødvendig, fordi der lige nu bygges en ny rutsjebane ved siden af ​​den “gamle” lokation, hvilket ville have haft en massiv indflydelse på showet.

En helt ny showscene er ved at blive bygget i Aqua Park. Stefan Mross var personligt til stede ved den banebrydende ceremoni og var allerede dengang begejstret: “Gåsehud øjeblik”!

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse