“Immer wieder sonntags” med Stefan Mross – endelig: ARD annoncerer udsendelsesdatoer

Forventning er simpelthen den største glæde, og søndage er særligt populære blandt mange fans af schlager- og folkemusik. Om foråret sender ARD det populære underholdningsshow “Immer wieder sonntags” med Stefan Mross. Südwestdeutscher Rundfunk er ansvarlig for programmet, som sendes live til et publikum fra vandlandet “Rulantica”, ikke langt fra den tysk-franske grænse.

“Immer wieder sonntags” – programmet starter i midten af juni!

Mange fans af værten og folkemusikstjernen Stefan Mross kan næsten ikke vente med at se, hvornår det endelig starter. Så meget desto bedre, at ARD allerede i januar offentliggør sendetidspunkterne for sommeren 2024. Stjerner som Hansi Hinterseer, Olaf der Flipper, Anna-Maria Woitschack og Voxxclub vil så sørge for god stemning.

Det første show er planlagt til den 16. juni 2024, som i de foregående år på det sædvanlige “Immer wieder sonntags”-tidspunkt kl. 10. Humøret vil være i top, da en række etablerede kunstnere vil optræde. Men der er også mange nytilkomne, som får lov til at præsentere sig for publikum.

Stefan Mross: Tolv live tv-shows annonceret

Nogle berømtheder vil være tilbage i showkøkkenet i afsnittet “Retter med en historie” og afsløre deres yndlingsopskrifter. Fokus vil naturligvis være på musik, med underholdende interviews, nyttige hverdagstips og sjove comedy-indslag. Det præcise line-up af kunstnere er dog endnu ikke kendt.

Schlagerfans kan se frem til i alt tolv programmer. Det store finaleshow finder sted den 8. september 2024, hvor vinderen af den populære sommerhitparade traditionen tro kåres ved en tv-afstemning. Hvis du vil være der live, skal du skynde dig. Billetter til “Immer wieder sonntags” er tilgængelige på ARD’s hjemmeside for programmet og er kendt for at blive udsolgt hurtigt.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse