Ifølge Antonia aus Tirol: Disse schlagerstjerner blev også chikaneret online

Foto: Antonia Aus Tirol / (C) Globe4Music

Du er tændt, fornærmet, fjendtlig og frem for alt: Du bliver ydmyget offentligt! Når kvinder viser sig på Internettet, er det ofte en gratis billet til kommentarer af enhver art. Onlinehatere tænker aldrig over, at had-kommentarer også kan påvirke psyken og ødelægge liv. Det er dog ikke kun “gennemsnitlige forbrugere”, der er berørt. Vores schlagerstjerner måtte også have negative erfaringer med det.

Det seneste eksempel er Antonia fra Tirol. I et indlæg henledte hun opmærksomheden på ofrene for vold i hjemmet. Der var mange positive kommentarer, men hun modtog også en masse hadefulde beskeder. Hun har fået nok af det nu! – “Du sku ha en ordentlig omgang tæsk”, “Man vil gerne slå en som dig i ansigtet”, “Tror du, at dit konstante værende positive hjælper dig”, “Din dumme F.. du er som barn sikkert blevet misbrugt hårdt” – dette er blot nogle af de dystre beskeder, som Antonia offentliggjorde. Chokerende ord, der fik hende til at kræve mere “KÆRLIGHED, FRED OG ROCK‘N ROLL”!

Vanessa Mai: Cool reaktion efter hadkommentarer

I 2018 var Vanessa Mai på scenen i sexet tøj i Berlin, og kritik regnede ned over hende: “Vanessa, den nye pornodronning” eller “For mig er hun et peep-show, der prøver at synge”. Ord, der bestemt ikke bare kan ignoreres af en ung, ambitiøs kunstnerinde. Men Vanessa tog det med humor og svarede straks: ”Det er den rene barn, der tiltrækker den gamle kvinde! Nå, hun kunne have spurgt mig på forhånd, hvordan jeg syntes om det. ” Den dag i dag kritiseres hun gentagne gange af misundelige mennesker og har altid et godt svar i vente: Du kan ikke holde mig nede! Ok så!

Kerstin Ott: Hun led forfærdeligt med “Let’s Dance”!

”Hun har ikke lyst til det og bør ikke foregive at være offerlam. Hun var kun med i showet, så hendes karriere ikke døde ud.” – Kerstin Ott var nødt til at beskæftige sig med sådanne kommentarer og juryens konstante bemærkninger hver uge i RTL-danseshowet “Let’s Dance” i 2019. En dårlig situation, der tydeligvis ramte Kerstin på det tidspunkt, fordi hun brød grædende sammen på scenen. Historiens højdepunkt: Hun bad sine fans om at stemme hende ud af showet. Hvad mon der skete i Kerstin? Alt i alt efter showet sagde hun: ”Det ødelagde mig følelsesmæssigt.” Slemt …

Marie Reim: Hendes sejr i “Schlagerchance” havde ikke kun fordele …

Datteren til Matthias Reim og Michelle vandt “Schlagerchance” sidste år – et talent show præsenteret af Florian Silbereisen. Da hendes bror Julian Reim allerede havde vundet dette show et år tidligere, antog brugere på nettet, at det var en “berømthedsbørn-bonus”. Der var kritik igen og igen…Men Marie lod sig ikke slå ud og svarede: “Denne hvisken om, at alt var vitamin B, er vrøvl, og min bror blev også beskyldt for ‘medløb’.” Den dag i dag forsvarer hun sig gentagne gange og offentligt mod kritiske kommentarer på Internettet, hvilket gør hende til en stor rollemodel for andre unge kvinder.

Beatrice Egli: Næppe nogen kritiseres så ofte …

Det er skræmmende: Beatrice Egli er talentfuld, smuk, hårdtarbejdende, humoristisk og frem for alt: Et menneske! Men den succesrige sangerinde bliver gentagne gange angrebet på nettet. Der er næppe et emne, der ikke giver negativ kritik fra nogle mennesker! Indtil videre har hun opnået alt, hvad en ung kunstner kun kan drømme om. Hun blev endda kåret til “Smukkeste kvinde i schweiziske 2020”! Men nej: din sejr på DSDS, din karakter, det faktum at hun næsten er permanent single, det faktum at hun altid er glad – Igen og igen finder hadere en grund online til at svine Beatrice Egli og annoncere det offentligt! Det skal stoppe! Heldigvis er Beatrice selvsikker nok til at smile af det. Hun kan tag det, for hun er ikke kun den smukkeste schweiziske kvinde, men også den mest succesrige!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse