I Playboy igen

Foto: Sacha Höchstetter / PLAYBOY Deutschland August 2021

I år fejrer Michelle sit 30 års scenejubilæum. Derudover fyldte hun 50 i midten af ​​februar – hvilket man ikke kan se ved at se på hende med verdens bedste vilje. Mens hun lige nu rydder op i “Let’s Dance”, kan hun nu ses igen i Playboy efter 16 år…

Til det seneste nummer af “Playboy”-magasinet poserede Michelle igen. Og det i den stolte alder af 50 år. På billederne kan du se hende i et stilfuldt rum i barokstil Hun ligger på en sofa og også foran et spejl, kun iført det mest nødvendige. Hendes talrige tatoveringer er også slående.

Hun afslørede over for “BILD”, at hun finder sig selv “smukkere end nogensinde”. Og faktisk: Den ret generte Michelle er blevet en moden kvinde gennem årtierne. For nogle år siden viste hun sig endda selvsikkert uden make-up til albummet “Tabu”, som imponerede mange fans.

Optagelserne til “Playboy” fandt sted i Paris. Dette er meget passende af flere årsager… Michelle: Jeg bliver 50 i år. Playboy fylder også 50, så det giver selvfølgelig mening, at vi skyder billederne i kærlighedens by. Nemlig i Paris.” Så for hende den ideelle anledning til at blive fotograferet igen.

Allerede i 2006 blev Michelle set i “Playboy”. På det tidspunkt fandt optagelserne sted på Maldiverne. Nu viser hun sig for anden gang – og denne gang uden brystimplantater. For noget tid siden afslørede den 50-årige, at hun fik dem fjernet.

At optagelserne fandt sted i Paris er også vidunderligt af en anden grund: Michelle har ofte sunget om kærlighedens by, for eksempel i “Paris”, som for nylig dukkede op i et nyt remix.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse