I denne glashal fejrer Helene sit comeback hos Florian Silbereisen

Millioner vil se dette show: Den 23. juli sender ARD “Das große Schlagercomeback.2022 – Live aus Leipzig” med Helene Fischer. Schlagerdronningen fejrer sit store tv-comeback og møder Florian Silbereisen. Som om alt det ikke var spektakulært nok, er lokationen for denne megabegivenhed også et rigtigt blikfang.

Den 23. juli bliver Leipzig epicenteret for tyske schlager, når Helene Fischer optræder i Florian Silbereisens Feste-show. Fans kan forvente en gigantisk scene, vandfontæner og pyroeffekter – midt i den spektakulære glashal i Leipzig Messecenter.

Denne glaskonstruktion efterlader fans forbløffede

Det er vartegn for Leipzig-messen og samtidig Europas største helglashal. 25.000 kvadratmeter glasbue over stålkonstruktionen. Under kuplen er lounge- og spiseområder, gallerier og en stedsegrøn allé af magnoliaer. Op til 4.500 personer kan bruge stedet ved messer. Ved “Schlagercomeback.2022” vil der dog være markant færre mennesker.

Fotos: Leipzig Messe
Fotos: Leipzig Messe

Verdenskendte arkitekter tegnede Glashallen i Leipzig

Glashallen er designet af de verdensberømte Hamborg-arkitekter “Von Gerkan, Marg & Partner”. De var blandt andet også ansvarlige for designet af Berlins hovedbanegård, Berlin Brandenburg Airport (BER) og adskillige VM-fodboldstadioner i Sydafrika og Brasilien.

Hallen, med et areal på næsten tre fodboldbaner, kan bruges til galla- og festlige arrangementer, messer, præsentationer, firmaarrangementer og den 23. juli til det storladne show af Florian Silbereisen, der har drømt om en stor begivenhed med Helene Fischer længe.

Fansene på stedet kan også se frem til ankomsten af ​​adskillige andre schlagerstjerner. Blandt dem er Vicky Leandros, Nena, Ross Antony, Maite Kelly og Nicole, som først for nylig offentliggjorde sin kræftsygdom.  Det bliver formentlig et uforglemmeligt Feste-show, som tilskuerne aldrig vil glemme – sikkert også på grund af den usædvanlige placering.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse