I Danmark er jeg kendt som en øm tommelfinger!

Frodige grønne alpine enge, blide lyde fra rislende bække og rustikke hytter, der inviterer dig til en pause: Sådan kender og elsker vi Hansi Hinterseers alpine verden. Hvem havde troet, at det ville få øjnene til at stråle mellem fyr, dige og anløbsbro? Men dette er præcis tilfældet: Her i Danmark, langt fra sit østrigske hjemland, er sangeren en af ​​de absolutte superstjerner!

“Jeg er næsten lige så kendt som en øm tommelfinger,” siger han med et grin. Folk bliver ved med at snakke med ham på gaden og vil gerne fange deres møde med østrigeren på et billede.

Det hele startede meget småt: “Der var en privat tv-station i Danmark, som sendte mine spillefilm og friluftskoncerter,” husker Hansi Hinterseer. Flere og flere seere opdagede Kitzbühel-originalen for sig selv, og hans sange blev mere og mere populære.

Da hans pladeselskab endelig udgav hans egen version af et album kun for Danmark, var der ingen stopper for ham: Hansi Hinterseer stormede til nummer et i hitparaden! ”Det var selvfølgelig en overraskende succes og en kæmpe kompliment for min musik,” siger han glad.

Især da de fleste danskere slet ikke forstår hans tekster. ”Med mine sange føler fansene, at der er nogen på scenen, der mener det ærligt, når han synger om sit hjemland og en positiv indstilling til livet. Gnisten springer over med det samme ved koncerterne, selv uden fremmedsprogskundskaber.”

Musik rører hjertet og forbinder mennesker. Hvor som helst, når som helst.

CD TIP – Den 12. juni er Hansi endelig tilbage med ny musik. Titelsangen på “Weil es dich gibt” kommer fra hans kone Ramona!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse