Hvor syg er Semino Rossi egentlig? Hele sandheden om hans overraskelsesbrud

Det hele lød så smukt. Semino Rossi følte sig genfødt efter slankekuren og kærlighedscomebacket med sin kone Gabi. De seneste nyheder er så meget desto mere chokerende. Den sympatiske Semino har aflyst alle aftaler! Hans fans undrer sig derfor: Hvor syg er han egentlig? WOCHE HEUTE kender hele sandheden om hans overraskende tilbagetrækning…

Stor bekymring for Semino Rossi: Han har aflyst alle aftaler og han var så stolt af hans flotte vægttab. Semino havde tabt sig hele 18 kg i de sidste par måneder. “Det er en fantastisk følelse, fordi jeg kan passe forskellige størrelser nu,” sagde han for nylig, fuld af eufori. Faktisk, takket være den nye idealvægt, burde den populære sanger bare sprudle af livsglæde. Et chok er derfor årsagen til hans pludselige tilbagetrækning. “Af helbredsmæssige årsager” lader hans management vide.

Og videre: “Følelsesmæssigt har de to år med pandemi såvel som aktuelle, bekymrende sociale og politiske udviklinger rørt ham mere og terpet på hans styrke, mere end han troede var muligt.”

-Så bag vægttabet ligger ikke kun intervalfasten som forklaret af Semino! De sidste par måneders psykologiske stress har bogstaveligt talt drænet den indfødte Argentiner. De tvinger den følsomme sanger til at lytte mere til sin krop og trække sig helt tilbage i de næste par måneder! Med måske yderligere dramatiske konsekvenser: Den genfundne lykke i kærligheden med sin kone Gabi, som han sidst levede adskilt fra i to år, bliver straks sat på prøve igen!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse