Hvor rørende! Helene Fischer redder lille drengs liv

Helene Fischer efterlader ikke kun et godt indtryk på scenen: Den 34-årige fortsætter med at kæmpe for de mennesker, der ikke har det godt. Så hun er ikke kun smuk, men virkelig en sand engel!

Helene har været aktiv for “Roterkeil” i meget lang tid. Der kæmper hun mod børnemishandling. I et par år har Miniature Wunderland i Hamburg også tilbudt en mini-version af en af stadions koncerterne. Fans havde mulighed for at placere en individuel figur for en mindre sum. Provenuet gik til projektet “Ein Herz für Kinder”. Helene er en sand livredder!

Selv for lille Simon er Helene en vigtig del af hans liv: Som “Freizeit Blitz” rapporterer, blev han født for tidligt og tilbragte den første del i sit liv på mange hospitaler. Da hans hjerne var alvorligt beskadiget, var han i livsfare.

Simons mor Sylvia fortalte i “Freizeit Blitz”: “Jeg kunne næppe lade ham være alene.” Og så kom Helene på radioen: Pludselig lyste Simon op, jeg følte, at han følte sig bedre, “siger hun. Indtil da var familien blevet latterliggjort af lægerne, at de ønskede at spille musik for deres søn. Alt har ændret sig siden den dag.

I mellemtiden er lille Simon blevet fire år gammel og gør store fremskridt. “Indirekte har Helene Fischer reddet hans liv,” siger hans mor. Og så har vi ham igen! Beviset om, at Helene Fischer kan gøre underværker med sin musik …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse