Hvis Helene Fischer ikke kan optræde om 3 uger, så…

Helene Fischer pådrog sig et ribbenbrud to dage før starten på sin turné. Forskellige medier rapporterer, at hendes læge har beordret hende til at hvile i tre uger, og derfor er turnéstarten blevet udsat til den 11. april, og erstatningsdatoerne aflyste koncerter er allerede fastsat. Men et ribbenbrud er ikke til at tage fejl af. Hvad sker der, hvis hun ikke er kommet sig inden den 11. april?

Enhver, der nogensinde har brækket et ribben, kan godt forstå, hvordan Helene Fischer har det lige nu. Bare det at trække vejret gør forfærdeligt ondt. På de sociale medier meddelte hun, at hun følger “et presserende lægeligt råd”. Hun skal tage det roligt, men er tre uger virkelig nok? Normalt tager det mellem seks uger og tre måneder at helbrede et ribbenbrud, afhængigt af hvor alvorligt bruddet er. Dette blev også bekræftet af den olympiske læge Dr. Hans-Peter Boschert: “Fuld styrke bør være genoprettet efter seks uger. Men derefter skal man tilbage til træningen på en smertetilpasset måde. Hvis man starter for tidligt eller ønsker at gennemføre det fulde program med det samme, risikerer atleten følgeskader.” Og det ville være en katastrofe for Helene Fischer.

Hvad sker der så, hvis hun stadig ikke er i form efter tre uger?

Helene Fischer er trods alt også kun et menneske, så der er to muligheder: Enten må Helene Fischer fysisk gå tilbage den 11. april, når hendes turné begynder (dengang i Hamborg), og ikke længere svinge sig over publikum med reb eller trapez, eller også (og det ville også være fatalt) må turnéen udsættes yderligere.

Konsekvensen: et eventuelt betydeligt forsikringskrav!

En gigant-turné som Helene Fischers er helt sikkert blevet planlagt fra ende til anden med hensyn til forsikring. Så det kan være, at hvis koncerten udsættes igen, vil forsikringen ikke længere dække den. Mulig årsag: selvforskyldt skade. For: Helene Fischer SKAL ikke lave de akrobatiske indslag på scenen – hun gør det frivilligt, fordi hun vil tilbyde sine fans noget!

Faktum er: Helene Fischer må nu tage det roligt, og vi må vente og se, hvad der så sker…

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse