Hun griner simpelthen aldersforskellen væk

Foto: ARD/Uwe Ernst

Christin Stark og Matthias Reim har været et par siden 2013. De to musikere har i mindst lige så lang tid måttet tåle kritik og ondskab på grund af den store aldersforskel mellem dem. Christin Stark har allerede taget dette emne op på en humoristisk måde.

I sin sang “Das kann ich ab”, udgivet i 2021, gør Christin det klart i titlen, at hun ikke har noget imod andres sladder. I sangen beviser hun også sin hang til komedie. Med linjer som “Hun er ivrig efter hans penge, og han kan ikke lide at være alene” eller “Ja, du kan være far,” griner Christin Stark af sine kritikeres meninger. I musikvideoen til hendes sang griner hun af disse linjer – det stærkeste budskab til alle klynkerierne.

Hvornår bliver barnet født?

På trods af de 32 år, der adskiller de to, er Christin og Matthias stadig i den syvende himmel. I april 2020 trådte de to sangere foran alteret og sagde ja til hinanden. I oktober sidste år afslørede de også, at de venter deres første barn sammen. Fødselsdatoen skal være indenfor rækkevidde, hvorfor fansene forventer fødslen hver dag.

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse