Hubert Kah er forsvundet!

Foto: Hubert Kah

Fans af “Neue Deutsche Welle” elskede ham for hans mange hits. Alle kender sange fra “Sternenhimmel” til “Rosemarie”. Men i flere måneder har der ikke været spor af den engang berømte mand …

Han blev kendt som sanger, og i de sidste par år deltog Hubert Kah i forskellige tv-projekter. I 2014 så vi ham på “Promi Big Brother”, i 2016 flyttede han sammen med sin kone Ilona til “Sommerhaus der Stars”. Men i et stykke tid nu har familie, venner og fans været meget bekymrede over Hubert Kah. Han har været forsvundet sporløst i flere måneder, og ingen har spor om, hvor han er. Han sku fejre sin 60-års fødselsdag om et par dage. Som rapporteret af BILD blev Hubert Kah og hans kone udvist.

NDW-sanger Markus Mörl har kendt sin kollega siden 80’erne. Ofte stod de sammen på scenen, kollegaerne blev venner. Sidste gang de så hinanden var ved Hubert Kahs 55-års fødselsdag.

Hubert Kah: NDW-Markus savner ham

De havde sms-kontakt, indtil en mærkelig sms kom sidste år.

“Hubert skrev pludselig en besked til mig med ordene: ‘Står du ved siden af ​​mig, min ven?’ Jeg svarede ham selvfølgelig med det samme, men jeg har aldrig fået svar siden. Alle mine opkald blev også ubesvarede,” fortæller Markus Mörl i en eksklusiv samtale.

Han håber nu, at hans ven har det godt, og at han snart vil vise et tegn på liv. Hubert Kah kan stadig ikke nås via telefon. Vi håber snart på et livstegn!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse