Howard Carpendales hårtilståelse: Bare farvet

Howard Carpendale bringer farve ind i sit liv. Hans blonde hår – det er farvet, som han nu afslører.

Sådan kender hans fans Howard Carpendale (77): en luftig jakke, nu ofte kombineret med et tørklæde. Frisuren: halvlangt, som regel en kæk lok, der vipper over hans pande. Håret er blondt. Hans øjne er blå. Det er nok også hans udseende, der gør, at nogle mennesker lukker øjnene drømmende til Carpendales “Ti amo” (italiensk, “Jeg elsker dig”).

Howard Carpendale: Alt for scenen

Nu har han afsløret en hemmelighed i et interview: Hans hår er farvet – fordi han ikke har lyst til at stå på scenen med gråt hår, som han afslører til “NDR Schlager”: “Jeg synes slet ikke, det er dårligt. Jeg vil råde alle, der har dette job, til at gøre det.” For at holde sig ung tabte Howard Carpendale sig også engang elleve kilo.

Carpendale, som skal optræde i 16 byer i maj og juni 2024 under mottoet “Let’s do it again”, håber at han kommer godt igennem strabadserne på den kommende turné. “Jeg er ikke i min karrieres forår eller sommer. Det er jeg helt klar over. Jeg ønsker ikke, at det skal være min sidste turné. Jeg håber, at jeg kommer godt igennem det hele, og at vi kan lave mange flere forestillinger. Men vi ved alle sammen ikke, hvad der sker om to år.” Men vi ved, hvad alle håber på: meget mere “Ti amo”.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse