Howard Carpendale som sportsekspert ved Rugby World Cup

Hvem skulle have troet det: Howard Carpendale plejede at spille rugby. I otte år var han medlem af et rugbyhold i Sydafrika. Det har han nu afsløret i et interview på “ProSieben MAXX”, hvor han optrådte som sportsekspert ved Rugby World Cup for magasinet “ran”…

Howard Carpendale er altid god for en overraskelse. Han har nu afsløret, at han åbenbart engang har spillet rugby ganske godt. I sit hjemland Sydafrika var han endda medlem af et rugbyhold i otte år. Det er ikke en nem sport, og det kan til tider gå hedt for sig. Han knækkede endda en tand der engang.

Howard Carpendale voksede op i Durban, Sydafrika. I et interview med sin ven Markus Lanz fortalte han, at han blev mobbet i skolen. Han var lille og usportslig, og hans klassekammerater kaldte ham et skvat. Men i puberteten gennemgik han en vækstspurt og udviklede en ufattelig styrke. Pludselig var han den hurtigste elev i hele skolen og beskyttede de yngre børn. Nu voksede hans begejstring for sport, han spillede rugby, cricket og blev endda sydafrikansk ungdomsmester i kuglestød i 1963.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse