Howard Carpendale: Nyt album med Royal Philharmonic Orchestra London

Billede: Semmel.de

Hans næste album kommer i oktober, og han indspillede det sammen med Royal Philharmonic Orchestra, i London: Dette er det seneste kup fra Howard Carpendale.

Jeg kan ikke sige så meget endnu, men jeg arrangerede og indspillede mine største hits i begyndelsen af året sammen med Royal Philharmonic Orchestra i London. Det var noget meget specielt for mig, da jeg kom til London fra Sydafrika som ung mand. Det var her min karriere startede, hvor jeg mødte en masse kunstnere som Beatles og Bee Gees.

Howard Carpendale fortæller nu i et interview med en lokal avis og annoncerer sit næste album. Og det var en gave for ham og en tak til hans publikum i Tyskland.

London Philharmonic Orchestra har ellers hjemme i London og er en af ​​de vigtigste orkestre i Storbritannien. Der har allerede været forskellige pop-arrangementer af bl. af Pink Floyd, Queen og ABBA – og nu slutter den nyeste Carpendale-produktion sig til denne internationale stjerneliga

Og wow! Showlegenden lover også sine fans noget i interviewet: “Så længe jeg kan, kommer jeg på scenen.” Carpendale er 73 år gammel. Han har været på scenen i over 50 år og er ikke træt endnu. “Det er altid et spændende øjeblik – sekunderne før forestillingen, den første kontakt med publikum, de fælles følelsesmæssige øjeblikke under showet.

Det lyder som en, der ikke har nok. Howard Carpendale har flere live-datoer i resten af 2019, også ved “Schlagernacht des Jahres”. I 2020 fortsætter han sin succesrige produktion “Die Show meines Lebens” og turnerer gennem de store byer i Tyskland.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse