Howard Carpendale: Hvad er der med det der tyggegummi?

Nogle drikker snaps, andre beder, Howard Carpendale har akut brug for tyggegummi, lige før han går på scenen. Ja, du læste rigtigt: Tyggegummi! Howard tygger tyggegummi backstage, på scenen, privat – altid og overalt. Men hvad handler dette om?

Da Wayne Carpendale, søn af Howard Carpendale, holdt en meget rørende mindetale for sin far ved “Golden Henne 2023”, var overraskelsen stor, for intet var planlagt på forhånd. Howard selv havde ikke forventet at se sin søn på scenen, og han lod det faktisk slippe ud: “Er tyggegummiet stadig i din mund, eller har du slugt det?” Det fik selvfølgelig publikum til at grine, og Wayne gjorde det endnu bedre: “Han sover med det! I virkeligheden!” – Og det var ikke en joke! Howard Carpendale har virkelig altid tyggegummi i munden! Men hvorfor?

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Wayne Carpendale (@wayne_interessiert_s)

Tyggegummi har en positiv effekt på mundhygiejnen ved at stimulere spytstrømmen og den mekaniske tandrensning. Så – tænker man måske – de er sunde. Howard selv indrømmede engang i et interview: “Jeg har meget ofte tyggegummi i munden, fordi jeg godt kan lide, at det forbliver fugtigt.” Noget af en bedrift at holde tyggegummi i munden i flere timer – uden at det falder ud. Men det er faktisk sket før. Til en koncert hoppede den hvide tingest engang ud af Howards mund og landede nede på forreste række. Det, der lyder sjovt, var sikkert meget ubehageligt for Howard set i bakspejlet. Men lad os glemme det: Tyggegummi holder dig ung og er godt for dine kæbemuskler. Bliv ved med det!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse