Højdepunkter fra Tv underholdning og Kulthits fra 70er

Kilde: SWR/Hugo Jehle

Paola og Kurt Felix, succesfuld sangerere og den populære vært startede for 35 år siden deres TV karriere som vært på “Verstehen Sie Spaß?”. Med charme og humor førte de os gennem showet med vært Kurt Felix koncept til showet, og gjorde dem til en klassiker lørdag aften. Op til 23 millioner sad foran TV skærmene.

Endnu i dag er “Verstehen Sie Spaß?” kult og begejstre TV seerne. Værterne Barbara Schöneberger og Hubertus Meyer-Burckhardt ser tilbage, sammen med Paola og hendes gæster Frank Elstner og Karl Dall, på de største succeser og skønneste øjeblikke i deres ekstraordinære karriere.

Det kan ses lørdag d. 31 marts kl. 22.15 på SWR Fernsehen. Efterfølgende, kl. 00.15, følger et andet tilbageblik – denne gang højdepunkter på den musikalske underholdning. “Die größten Kultschlager der 70er” viser i seks timer hitliste hits fra dengang og ekstraordinære klip fra SWR arkivet.

Tidsrejse gennem tv historien med mange stjerner fra “Verstehen Sie Spaß?” til “Blue Bayou”: Aften fra “Famburg Schmidtchen Teater” er en skøn tidsrejse gennem tv historien i Tyskland og Schweiz, som i vid udstrækning var påvirket af Paola og Kurt Felix.

Der er et gensyn med mange prominente gæster: Thomas Gottschalk, Mike Krüger, Günther Jauch, Reinhold Messner og mange andre stjerner, der har bevist, at de forstå sjov. “Der große Paola og Kurt Felix- Abend” er en fælles produktion af SWR og det schweiziske TV med Kimmig Entertainment og Federführing NDR.

Kurt og Paola – en stor kærlighed

Indtil i dag har den schweiziske TV vært og TV journalist Kurt Felix været uforglemmelig. Han har ikke kun været vært for mange TV programmer i Tyskland og Schweiz, men også med sine kreative ideer har han revolutioneret TV. I hans Frue Paola fandt han et perfekt match – I livet og i rampelyset.

Ved “Grand prix Eurovision de la Chanson” har Paola repræsenteret Schweiz to gange og var kendt langt ud over de tysktalende lande. Kærligheden mellem Paola og Kurt Felix begejstrede fans – 1988 blev de begge valgt som det populæreste værtspar på tysk TV.

En lang nat med Schlager-Kulthits

“Die größten Schlager-Kulthits der 70er”: Om natten fra d. 31 marts til 1 april kommer der særlige klips og hilste hits fra 1970 til 1979 på TV – blandt andet også arkivklip med de største stjerner på schlager scenen, der sjældent er set før. Den franske schlager stjerne Danyel Gérard synger i Lichentalere Allee i Baden-Baden hans størst hit “Butterfly”. Sanger Bata Illic optræder med børn ved Mainzer Fri bad med sangen “Michaela”. Schlager sanger Peter Rubin rejser med sit hit “Wir zwei fahren irgendwo hin” gennem Stuttgart. Schlager stjerne Michael Holm synger i Donaueschinger slot “Wie der Sonnenschein” og sangerinde Wencke Myhre stater i Plochinger havn, med hendes “Knallrotes Gummiboot”.

Det og mange flere højdepunkter i de seks timers musikunderholdning påskesøndag kl. 00.15 på SWR Fernsehen.

Udsendelserne kan ses:

“Der große Paola und Kurt Felix-Abend”,lørdag, d. 31 marts kl. 22.15 på SWR Fernsehen. “Die größten Schlager-Kulthits der 70er”, søndag d. 1 april kl. 00.15 på SWR Fernsehen.

Kilde: SWR – Südwestrundfunk, übermittelt durch news aktuell

Det skal du læse