Henk van Daam: „Das Beste“

Foto: Telamo.de

Med “Das Beste” dukker det længe ventet studiealbum af den ekstraordinære sanger Henk van Daam op og overrasker med et vidunderligt brag, fordi det fremstår som et strålende dobbeltalbum. “Das Beste” er 40 melodier fra hjerte af den hollandske Henk van Daam, nøje udvalgt med stor lidenskab for Schlager, der allerede kan se tilbage på en musikkarriere i mere end 10 år.

Varierede melodier, udtryksfulde lydbilleder og Henk van Daams unikke, stemmesignatur karakteriserer denne 40 titlers produktion. Hollænderen lagde særlig vægt på udvælgelsen af ​​sange for at præsentere et underholdende, følelsesladet og dermed højkvalitets album

Hans nye single “Dreh die Zeit mit mir zurück” udgives også til albumudgivelsen, livlig, men alligevel præget af stor suverænitet. Samtidig giver Henk van Daam, der er tilknyttet sit hjemland, sin rørende og vidunderlige tilståelse til dagens populære schlager.

Henk van Daam lægger ikke skjul på, at han har musikalske idoler, er far til tre og tidligere professionel fodboldspiller samt er en stor fan af Freddy Quinn. Med sangen “Junge, komm bald wieder” bøjer Henk van Daam ærbødigt for “Der Stimme der Sehnsucht” – Freddy Quinn.

TV-stjernen Stefan Mross blev også opmærksom på Henk van Daam og inviterede den sympatiske sanger til sit show “Immer wieder sonntags”. Henk er født i Zaltbommel (Holland) vandt et publikum på millioner med sin ekstraordinære, blide stemme. Han er en lidenskabelig sanger. Hans motto: “Kærlighed er det vigtigste i livet.” og den tidligere professionelle fodboldspiller lever dette kærligheds motto til fulde.

Kærlighed, varme og store følelsesmæssige øjeblikke bærer den strålende lyd af “Das Beste” og “Frühling in Amsterdam”, “Ich werd` an dich denken”, “Mama Elena” er blot tre af i alt 40 klangfulde sange på “Das Beste” .

Bestil det her: Henk van Daam – Das Beste

Det skal du læse