Hendes værste mareridt gik i opfyldelse – Forræderisk mistanke!

Foto: NDR/Thorsten Jander

Det kommer nok ikke bag på nogen når vi fortæller at Helene Fischer blev mor til en lille datter omkring jul. De første måneder med din baby er betagende smukke og helt unikke. Nu ser det ud til, at hun ikke rigtig kan nyde denne tid…

Helene vil holde afstand til offentligheden – og for enhver pris! Men oplysningerne cirkulerer gennem medierne om, at Helene formentlig er blevet forrådt igen og af en person tæt på hende. Helene Fischer har altid travlt. Hun lavede alle aftaler og optrædener i forbindelse med hendes længe ventede comeback i efteråret, så hun kunne være glad for sin lille familie uforstyrret! Hun udgav sit nye album “Rausch” og optrådte i shows som “Wetten, dass ..?” eller “Klein versus Groß”. Så var der hendes fabelagtige dokumentar. Alt dette for at kunne nyde babyens lykke i fred og ro – sammen med sin familie.

Nu til chokket: For roen i det store hus ser ud til at være forbi. Ifølge rapporter er der kun én person fra det nærmeste familiemiljø der røber private detaljer. Det siges, at Helene ikke skulle have født i klinikken i Starnberg, men ved hjemmefødsel. I tilfælde af en medicinsk nødsituation skulle mor og barn have været kørt til hospitalet omkring 40 kilometer væk. En høj risiko, som Helene påtog sig, fordi hun ville holde fødslen hemmelig og ikke udsætte sig selv for den store mediehype igen. Helene Fischer forsøgte for enhver pris at holde sig væk fra offentligheden!

Desuden blev det kendt, at Helenes forældre aktivt støttede deres lille datter og Thomas Seitel de første dage. Alle disse detaljer kan kun kendes af en tæt person. Hvem står bag nu? Spekulationerne kredser om Thomas Seitels far.

Hvis mistanken er underbygget, kan dette i væsentlig grad bringe “Helenes husfred” i fare, fordi beskyttelsen af ​​hendes privatliv er absolut hellig for Helene. Hun ved præcis, hvordan det er at blive forrådt af en af ​​sine “nærmeste”. Fordi: Da Helene Fischers graviditet blev offentliggjort kendt, skrev hun: ”Denne gang var der folk i min umiddelbare nærhed, som delte betroede og personlige oplysninger med medierne, hvilket skuffede mig meget.”

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse