Hendes ukendte fortid

Foto: ZDF/Sandra Ludewig/Universal Music

I kunne se, hvordan jeg udviklede mig. Med alle fejlene, snublen”, erkender Helene Fischer nu i VOX-dokumentaren “15 Jahre im Rausch des Erfolgs”. Men Schlager-sangerinden er optimistisk: “Jeg prøver at trække mig op i de positive og gode ting, for at blive ved med at lære.” Meget af hendes fortid kommer nu frem i lyset, som nogle endnu ikke vidste:

Den unge Helenes værelse var mærkbart dystert. “Det var helt klart en fase af selvopdagelse. Et skridt, der er en del af opvæksten. På det tidspunkt nød jeg virkelig at lytte til Metallica – noget sværere end det. Jeg hængte plakater op på mit værelse, der var af mystisk karakter, og jeg lavede sværd på væggen. Det syntes jeg var rigtig godt.” Helene som Goth-fan? Det lyder lidt mærkeligt…

Auditionen

Som 16-årig søgte Helene ind på “Stage & Musical School” i Frankfurt. Håret var bundet op i et virvar, uden make-up og med en sort rullekravetrøje. ”Det var lidt kaotisk, fordi jeg ikke havde tid til at forberede mig. Det var sidste dag af optagelsesprøven. Jeg var lige gået derhen.” Det virkede! Helene blev uddannet i tre år.

Den første optræden

I maj 2005 fik hun lov til at synge med Florian Silbereisen. “Kjolen er lavet specielt til mig – for at matche Florians slips.” Resultat: Hun fik en pladekontrakt og senere også Floris hjerte. Kærligheden varede ikke, men det gjorde hendes karriere. Men først og fremmest holder hun nu en mini-babypause.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse