Hemmelig far?

Lørdag var dagen: Florian Silbereisen og Helene Fischer var endelig tilbage på scenen sammen ved det store “Schlagerjubiläum”. Denne gang var der endda en overraskende privat snak mellem eks-parret. Der er dog noget, som den 41-årige sagde, der nu rejser spørgsmål: Er Florian Silbereisen i hemmelighed blevet far?

Florian Silbereisen & Helene Fischer genforenet

Det bedste kommer altid til sidst, det er også tilfældet med Florian Silbereisens shows. Derfor var det ikke overraskende, at Helene Fischer var det sidste nummer, der optrådte ved “Das große Schlagerjubiläum – auf die nächsten 100” lørdag aften (22. oktober). Publikum lyttede som tryllebundet til en overraskende privat samtale mellem de tidligere kærester, som var sammen i ti år (2008-2018).

Florian Silbereisen taler pludselig om børn

“Jeg har den ære at præsentere den 100. udsendelse i dag. Og der er ting, man er lidt stolt af, og så er der ting, man er lidt mindre stolt af,” indledte Florian Silbereisen samtalen med Helene Fischer. Så blev det personligt: “Men jeg vil gerne fortælle dig i dag, at der er noget, som jeg er særlig stolt af, og det er vores venskab. Og jeg mener ikke kun os to, men hele familien. Børnene og også din Thomas, som også er her i dag og bakker dig op, så du kan fejre det med os her. […].” Ordet “Børnene” får dig til at se op! Hvorfor taler Flori i flertal?

Er han i al hemmelighed blevet far?

Ifølge de generelle oplysninger er Helene Fischer mor til en datter, men Flori har officielt været single siden separation fra hende – og er stadig barnløs! Eller er Florian Silbereisen i al hemmelighed blevet far, og med “børn” mener han Helenes datter og sit eget barn?

Der har tidligere været rygter om kærlighedsforhold til Florian Silbereisen. I foråret 2022 dukkede der pludselig billeder op af en kvinde, som angiveligt gik ind og ud af hans hus. Florian Silbereisen ønskede dog ikke at bekræfte en ny kærlighed eller endda tale om sit privatliv. Spørgsmålet er dog stadig, hvilke “børn” han henviste til …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse