Helene ved Schlager Countdown i Oldenburg 25 marts 2017.

Helene havde taget tre melodier med til os, fra hendes nye Album, som udkommer den 12. Maj – Loss zu gehen/Wenn du lachelst/Viva la Viva. At Helene er blevet utrolig populær ses og røres bare ved at man nævner hendes navn – en øredøvende råben og skriben fortæller alt om hvem der nu kommer – nemlig vores alle sammens lille store stjerne – Helene Fischer. Lidt uhyggeligt er det nok at se at så mange unge mennesker, piger og drenge står og græder over at helene er færdig med at synge – kommer hun ikke tilbage da, tænker de vel.

 

 

 

 

 

Lidt uhyggelig – så går man for meget op i det. Når Helene nu udkommer med sit nye album her den 12 maj, så må vi jo se hvordan hun har valgt at dette album skulle se ud. At det bliver mere showpræget end de hidtidige albums, er hvis ingen hemmelighed. Ikke mindst når man tænker på hendes kommende Tour 2017/2018.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det er jo faktisk sådan at Helenes album altid passer til den kommende Tour, så hun kan gå ud og performe hendes numre optimalt. Herved fornemmer man tro trods alt den grønne tråd fra album til Show. Her den 20 Maj er Helene med igen i ZDF´s Carmen Nebel show i Velodrom, Berlin.

 

 

 

 

 

Her vil Helene højst sansynlig få overrakt en Platin plade for hendes nye solgte album – sådan plejer det jo som regel at være. Når man er så populær som Helene er i øjeblikket, så er det meget normalt for hende at der er solgt for over 200.000 albums, hvilket udløser en Platin plade. Biletterne til Carmen Nebels show den 20 maj, er stort set allerede udsolgt. Man fornemmer virkelig at Helene bare bliver større og større.

https://www.dailymotion.com/video/x5g930v_helene-fischer-schlagercountdown-das-grosse-premierenfest-25-03-207_music

http://www.dailymotion.com/video/x5gbaxm_helene-fischer-wenn-du-lachst-und-viva-la-vida_webcam

Det skal du læse