Helene oplyser om sin situation

KildE: Helene Fischer Facebook

Som mange sikkert allerede ved, så har Helen Fischer været syg her i den senere tid som har gjort at hun har måtte aflyse flere koncerter. Mange medier er kommet med forskellige udmeldinger som mange gange ikke har været helt sande. Så nu er Helene ude med en forklaring på sin Facebookside. Her er hvad hun har skrevet:

Kære

Selv om disse dage ikke er mine venner, er de en lærestreg for mig… tro mig, jeg har oplevet alle former for tanker, som man kan danne sig: hvis min krop ikke ønsker det, vil jeg begynde at tvivle på tiden. Hver dag håber jeg, at der over natten er sket et lille mirakel. På et punkt har jeg forvandlet mine bekymringer til tillid og modstand er forgæves. Jeg må acceptere, at jeg i øjeblikket ikke er hos jer og ikke kan være der for jer…

Til alle der har taget fri/eller har booket et hotel, og kørt/fløjet utallige kilometer og endelig til alle skuffede derude: Jeg er klar over det. Jeg ved, hvad det for betyder, at være ved en koncert: Derfor takker jeg jer hver dag! jo mere smertefuldt er det for mig.

Nu er også mine fans i Østrig ramt, men også mit team venter og håber dag for dag. Jeg kan kun sige, jeg har det godt trods omstændighederne, men min infektion holder desværre fast og lader mig ikke synge for jer. Ikke endnu…

Jeg takker for jeres forståelse, for jeres loyalitet, jeres venlige ønsker om bedring – også til mit crew som regner med mig – Det er i øjeblikket utrolig trøstende og gør så godt.

Mange tak!

Jeg er tålmodig nu og stoler på, at alt kommer som det skal, når tiden er rigtig.

I denne forstand:

Vi ses snart!

Jeres Helene

PS.: Jeg kan ikke sige det nok, lad ikke medierne gør jer blinde, hvad der tæller, er mine skrevne ord til JER! Jeg er stadig syg og ingen mirakel healer fra USA behandler mig! Total nonsens! Jeg er ikke uhelbredelig syg, jeg kommer igen!!!

Kilde: Helene Fischer Facebook

Vi ønsker Helene Fischer god bedring, og håber snart hun kan komme på scenen.

Det skal du læse