Helene og Florian: Hemmeligt møde?

Har vi ikke på en eller anden måde mistanke om det? Selvom Helene Fischer og Florian Silbereisen går deres separate veje i øjeblikket – i hendes kærlighedshistorie er det sidste ord sandsynligvis ikke sagt endnu.

Og skæbnen ser ud til at have noget at gøre med Helene og Florian. I det mindste får vi rapporter om hemmelige møder mellem de to på Mallorca og i München. Og det bliver mere og mere tydeligt, at de ikke kan komme væk fra hinanden!

De to er vokset sammen

Enhver, der har været sammen med en partner i ti år eller mere, vil vide, hvorfor Helene og Florian langt fra er glade: Ganske enkelt, fordi et stor kærligheds bånd bare ikke sådan kan klippes over. Efter ti år sammen, så kan lighederne aldrig helt adskilles.

Og selvom der er en ny partner, er det gamle sted i hjertet bevaret for altid. At dette ikke er anderledes for Helene og ham, har Florian med rette indrømmet. Han sagde, “Selvom mange ikke ønsker at tro på det, er vi og forbliver bedste venner. Vi er vokset endnu tættere sammen som venner.

Lytter man til Helene og Florians venner og bekendte, vil man lærer, at de to ringer næsten dagligt til hinanden, og at Helene lægger stor vægt på Florians råd. Det siges også, at de lejlighedsvis har en aftale i München til middag, og at der for nylig har været et hemmeligt møde på Mallorca.

Bryde forholdet? Forkert!

Uanset hvad der sker med informationen om disse hemmelige møder – så er det bevist, at hverken Helene eller Florian ønsker at afbryde forholdet til hinanden. Og der er en anden vigtig grund til det:

Florian har stadig store karriereplaner med Helene! Han har allerede set gennem så meget: ”Vi vil gerne præsentere vores første fælles tv-show engang indenfor de næste par år. Desværre har vi ikke været i stand til at realisere denne drøm i de senere år. “

De vil holde kontakten i lang tid

Kærlighedsbånd, der ikke let kan klippes, hyppige telefonopkald, lejlighedsvise møder og fælles karriereplaner – Der er mange tegn på, at Helene Fischer og Florian Silbereisen vil holde kontakten i meget lang tid.

Og enhver, der kender livet, kender også denne mulighed, kærlighed. Det ville ikke være første gang, at et par genforenes efter en fase med adskillelse, og i andet forsøg er den delte kærlighedslykke endnu større!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse