Helene og Florian er gået fra hinanden

Kilde: ARD foto

Sørgelige nyheder her onsdag aften – Helene Fischer og Florian Silbereisen er ikke længere et par. Dette er allerede bekræftet af både Helene og Florian, da de har skrevet en meddelelse på Instagram og Facebook, for at stoppe onde rygter.

Her er brevet fra Helene:

Kære,
I dag vender jeg mig til jer med meget personlige linjer, hvilket er meget vigtigt for mig at skrive her. I de kommende uger og måneder ryger rygte-fabrikken hos medierne – som så ofte de seneste år – og for at tage vinden ud af sejlene, skriver jeg her sandheden.

Så triste som vi er over, at vi ikke kunne udleve vores drøm om livet sammen, går Florian og jeg nu adskilt som et par. Smukkere og mere kraftfulde går vi fra denne bitre oplevelse, nu som venner på en ny måde!

Vi har givet hinanden ti års respekt, ubetinget samhørighed, harmoni, loyalitet, venskab og kærlighed, og dette afspejles i vores brud. Vi går ud som styrkede venner, og vil ikke lade medierne komme imellem eller spille os ud mod hinanden.

Intet, og ingen kan ryste os! Og til jer, kære fans og venner; vi beder jer om ikke at tro på alt skrevet, for der er normalt kun én historie bag alle de historier, der er blevet opfundet.

Selv om vi har været adskilt et stykke tid, måtte vi også lige “rydde op” i situationen, og det tager tid, for selvom kærligheden sniger sig ud, kaster du ikke et forhold meningsløst ud efter 10 år. Men ja, der er en ny mand i mit liv, og jeg vil ikke hemmeligholde det.

Det er så betydningsfuldt og rørende for mig at se, hvor godt Florian tager det! Ikke alene er jeg taknemmelig for 10 vidunderlige år, men nu er jeg taknemmelig for at kende en sådan ven i mit liv.

Jeg ønsker mig helhjertet, at tiden vil helbrede sårene og dermed bringe fred til de berørte. 

Nu er det ærligt og alt er sagt, og nu kan jeg kun håbe, at chokket engang vil blive til glæde for al vores lykke.

Jeg kan kun sige fra bunden af ​​mit hjerte
Tak Florian 🙏🏼 for alt !!!

Kilde: Helene Fischer Instagram

Florian Silbereisen skriver følgende på hans Facebook profil;

Hej, kære.

I løbet af de sidste ti år har jeg sjældent talt om mit privatliv. Der er imidlertid situationer, der blot kræver særlige foranstaltninger. Det er derfor, jeg skriver de her linjer.

Helene og jeg har oplevet ti smukke år sammen! Vi har haft det vidunderligt. Vi havde op og nedture – ligesom alle andre par. Vi har altid støttet hinanden. Vi er vokset op sammen. Jeg kunne ikke forestille mig et liv uden Helene.

Ikke desto mindre var vores liv ikke kun smukt på grund af en konstant overvågning. I ti år har der været spekuleret på bryllup, børn eller separation. I årevis er man ikke engang blevet afskrækket fra, at grave i vores skraldespand for at finde noget privat der, og for at konstruere en historie. Det er virkelig ubehageligt, når Helene pludselig bliver overrasket af en fotograf, der hopper ud bag træet. Og paparazzier, der gemmer sig bag buskene og ligger på lur.

Mens der i de sidste par uger har været spekuleret på et kommende bryllup, er vi blevet separeret. Vi ønskede at gå til offentligheden med denne besked så sent som muligt. Vi ønskede at genskabe og sortere i vores liv, efter et så stort brud; så stille som muligt uden for mange paparazzier.

Ved en adskillelse er man altid ked af det, selv vi var meget triste. Men nu er vi “glade adskilte”. Vi er nu endnu tættere sammen som venner.

Vi vil ikke lade dette venskab ødelægge os. Uanset hvor længe alle spekulerer, uanset hvad der bliver skrevet og anmeldt, uanset hvem, der vil give en masse smarte interviews og uanset hvor mange mennesker, der vil have et rod – intet af det, kan ryste dette venskab.

Hvis der er billeder af Helene med en anden mand, så vil jeg gerne gøre det klart, at jeg har kendt Thomas i lang tid. Han er en skøn fyr og jeg ønsker de to masser af lykke.

Helene og jeg er ikke længere kærester, men vi har stadig fælles planer: Vi vil gerne præsentere vores første fælles tv-show indenfor de næste par år! Desværre har vi ikke været i stand til at opnå denne drøm i de seneste år. Men måske kan vi endelig klare det!

Så du vil stadig se os sammen.

Med oprigtige hilsner 
Jeres florian

Kilde: Florian Silbereisen Facebook

Vi ønsker dem begge held og lykke på deres vej

Det skal du læse