Helene luftede 2 af 4 hemmeligheder i ORF-Talkshow

Kilde:: ORF/Hans Leitner

Det var en ganske stor overraskelse: Schlager stjernen Helene Fischer besøgte ORF-Showet “Willkommen Östereich”, hvis værter Dirk Stermann og Christoph Grissemann er kendt for deres vildskab, og gik ind i et temmelig schlagerkritisk show – måske kan det sammenlignes med Stefan Raab Show “TV Total”, hvor hun også gjorde et godt indtryk.

Også i dette tilfælde respekterede værterne Helene Fischer og fandt i lyset af hendes koncert optræden, at hendes show mindede mere om Rammstein end Roy Black og næppe kunne kendes som Schlager. Interessant er det også at Helene ikke ville stoppe som 40 årig med at stå på scenen – formentligt har hun nogle projekter, der ikke behøver at være så akrobatisk om hendes sidste Arena Tourne. Helene luftede to af fire hemmeligheder i “Willkommen Österreich” Show.

Kilde:: ORF/Hans Leitner

Hemmelighed 1: På hvilket Wiener Hotel boede Helene?

Værterne Christoph Grissemann og Dirk Stermann spurgte undersøgende, hvilket hotel hun boede på, da hun måtte aflyse sin første koncert i Wien. Helene benægtede, da hun følte sig godt tilpas på hotellet. Under alle omstændigheder havde “Flo” (Florian Silbereisen) bragt hende chips og de havde meget tid til dem selv.

Kilde:: ORF/Hans Leitner

Hemmelighed 2: Hvem styrer Helenes Facebookside?

Resultat af hendes tankevækkende timer har Helene postet på Facebook. På den beskrev hun, hvor meget hun beklagende at måtte aflyse Wiener koncerten. Lidt ironisk vurderede værterne Helenes formulering at være lidt pave-agtigt. Til mange fans overraskelse, bekendtgjorde superstjernen, at hun ikke engang ved, hvordan man poster et billede på Facebook; hun er “Gammeldags”. Dog sender den ansvarlige medarbejder, hvad hun angiver. Når man tænker at Helene er den mest likede schlagerstjerne på Facebook, er det en stor overraskelse.

Hemmelighed 3: CD Cover til den nye maxi “Flieger” – med eller uden trusser?

Helenes Maxi CD som udkommer den kommende fredag, får mange til at snakke. Med mange specielt mandlige fans er fantasien gået gennem oraklet, om Helene muligvis er uden trusser. Fllirtende fortalte Helene, at hun var overrasket over, at fotografen allerede var der. Hun kan dog forsikre om, at hun havde trusser på – billedet viser en typisk positur fra modelverden. Men al den spænding havde hun ikke forvente, da det allerede er i CD bogen.

Kilde: ORF/Hans Leitner

Hemmelighed 4: Optræder Helene lørdag i Silbereisen show?

Er det en interessant “tilfældighed”, at Helene optræder i et Østrigsk Talkshow og kort efter udgiver hendes nye Maxi CD? Det ligger nært, at hun vil tage en tur til hendes kærestes show, som bekendt bliver sendt live fra Kitzbühel (Østrig). For at sætte det i titelsporet af sangerinde Michelle’s cd, er dette emne naturligvis “Tabu”, og Helene blev ikke spurgt om det – så dette mysterium forbliver uløst.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse