Helene hvad med dit show i 2022?

Hvert år inspirerer Helene Fischer seerne på ZDF med sit personlige juleshow juledag, linge indtil 2020, hvor Coronaen spændte ben for alt og alle. Men et best-of-show blev vist i 2020, faldt formatet helt igennem i 2021 uden udskiftning. Hvordan går showet i år? Det  spurgte Schlager.de.

Corona-restriktionerne er blevet ophævet, og selvom pandemien ikke er forbi endnu, er næsten alt i øjeblikket muligt igen, uden begrænsninger. Forholdsmæssigt ville intet stå i vejen for Helene Fischer Show i december. Derudover ville formatet fejre sin 10 års fødselsdag.

Helene Fischer Show 2022: Hvad siger ZDF?

På spørgsmål fra Schlager.de kom ZDF som sendestation med en meget mystisk udtalelse. Det er i øjeblikket for tidligt for en planlægningsstatus, men vil gerne kommunikere alt på det “givne tidspunkt”. Messe Düsseldorf, hvor showet har været afholdt de sidste par år, var heller ikke i stand til at give nogen information over telefonen. Der kan ikke gives oplysninger på nuværende tidspunkt var svaret.

Og det er altså stadig usikkert, om der bliver endnu et show i år – efter to års pause. Faktum er: Ikke kun Helenes fans ville være glade for showets comeback. Efter Helene Fischer fødte sin datter Nala sidste år, har den smukke blondine været stille. Bortset fra en megakoncert i München, er der ingen datoer for resten af 2022. I 2023 skal Helene på en stor turné. Et juleshow ville helt sikkert være en stor stimulans for forhåndssalg af billetter…

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse