Helene & Flori: Jalousidrama bag kulisserne!

Alt er perfekt, hvordan hun ser ud, hvordan hun synger, hvordan hun danser, så perfekt vil Helene Fischer (34) også gerne bringe hendes adskillelse fra Florian Silbereisen (37) ud over scenen. Alt er meget harmonisk. “Vi går ud som styrket venner her,” hævder Helene Fischer. Og da Helene og Flori igen kom til deres show “Schlagerchampions” efter deres kærlighed, så ser det alt sammen harmonisk og vidunderligt ud.

Men hvad man ikke ser på tv: Bag kulisserne er der et jalousidrama! Fordi Helene allerede har en ny mand ved hendes side, med akrobaten Thomas Seitel (34), men at Flori fortsætter med at spille en vigtig rolle i Helenes liv, må være en uacceptabel situation for begge mænd.

Sangerinden må stå imod dårlige tiltalelser. For Flori var bruddet til Helen måske et hårdt slag, og hjertesorgen er bestemt ikke helet.

Hvor svært skal det være at dele scenen med sin tabte kærlighed – og så se hende med hendes nye ven? Selvom Flori plejede at sige: “Jeg er ikke ekstrem jalous” – nu kan hans tabte hjerte kende den følelse.

Og ikke kun han … Er ikke Thomas Seitel ikke jaloux over, at Flori stadig arbejder så tæt sammen med Helene og sikkert har et sted i hendes hjerte for evigt? I mellemtiden udbrød der endnu en dårlig kamp blandt fansene:

Mange skriver bitter tekster til Thomas og Helene. Andre beskytter parret. “Jeg håber, at tiden vil helbrede sårene!” Siger Helene. Og selvom alle ønsker at redde ansigt og smile ind i kameraerne: Så tager hjertesorg lang tid at hele.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse