Helene Fischers ven modtog trusselsbreve

Foto: © Kristian Schuller / Universal Music

Thomas Seitel er i øjeblikket i den syvende himmel. For et par uger siden blev Helene Fischers ven far for første gang. Som “BILD” beretter, skal datteren hedde Nala. For akrobaten og Helene er barnet kulminationen på deres smukke kærlighedshistorie. Men ikke alt startede harmonisk.

Egentlig troede man, at Helene Fischer og Florian Silbereisen ville blive gamle sammen. Men i slutningen af ​​2018 gik Schlager-drømmeparret helt overraskende fra hinanden. Det var et stort chok for mange fans. Samtidig med adskillelsen blev det også offentliggjort, at Helene Fischer havde fået en ny ven – nemlig Thomas Seitel, som hun mødte under sin arenatour.

“Det var en stor stresstest”

På den ene side var Thomas Seitel glad for lykken i kærligheden med Helene – på den anden side skulle han også håndtere problemer. Over natten blev akrobaten en eftertragtet personlighed i medierne.

I et interview med “Zeit-Magazin” ser Thomas tilbage på dengang Helene Fischer offentliggjorde forholdet på Instagram:

“Jeg spiste middag med min far i Eppertshausen. På det tidspunkt var mit mobiltelefonnummer stadig offentligt tilgængeligt, fordi jeg selvfølgelig gerne ville være tilgængelig for kunderne. Du kan forestille dig, at telefonen ikke har stået stille i dagevis. Det var en stor stresstest, der gik mig på nerverne.”

Uventet mail

Men det var ikke alt. I et interview med bladet blev det nævnt, at Thomas Seitel havde modtaget trusselsbreve.

”Der var to breve og en e-mail, men det hele fik meget mere medieomtale, end det var. På det tidspunkt blev det fremstillet, som om jeg skulle frygte for mit liv. Det var og er ikke tilfældet,« fortæller Thomas.

Ifølge hans udtalelser kunne gerningsmændene ikke identificeres på det tidspunkt.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse