Helene Fischer’s hotel i Hamborg lukker

Uden for Corona plejer Helene Fischer at turnere det tysktalende Europa i månedsvis. Hendes koncerter er en rigtig tour de force, der indeholder mange akrobatiske elementer. Det er så meget desto vigtigere, at den sibirisk-fødte sangerinde kan komme sig godt efter sine shows. Det vigtigste tilbagetog på turen er derfor hoteller, som Fischer har brugt på deres rejser i årevis. I Hamborg skal hun dog nu finde et nyt sted at bo til sin turné næste år.

Prisen for at overnatte i præsidentsuiten ligger fra € 5983.- (dkk 44,363 pr. nat)

Foto: Park Hyatt Hamburg

I mere end 24 år var “Park Hyatt” i Levantehaus i Hamborg en rigtig institution for luksusrejsende og denne verdens stjerner. The Rolling Stones, Lady Gaga og Jennifer Lopez har overnattet her. Megastjernen Lionel Richie siges selv at have komponeret en sang på flyglet i præsidentsuiten. Og også Helene Fischer, som for det meste opholdt sig her under sine ophold i Hamborg. Den amerikanske kædes hotel lukker ned sidst på året. Herefter vil det blive omfattende renoveret.

Foto: Park Hyatt Hamburg

Park Hyatt: Det er grunden til at forlade Hamborg

Ifølge flere medierapporter er årsagen til Hyatt-exit den manglende fornyelse af den nuværende lejeaftale. Udlejer og hotelkæde blev ikke enige om et nyt koncept. Nu leder de efter en ny operatør til hotellet på Mönckebergstraße. Det forlyder, at den anerkendte hotelkæde Kempinski skulle være interesseret i ejendommen. Den ældste europæiske luksushotelkoncern driver i øjeblikket ikke længere et hotel i hansestaden. Hotel Atlantic på Alster, som har tilhørt Kempinski siden 1957, forlod gruppen i slutningen af ​​2020.

Det er lige meget, hvilken hotelkæde der flytter ind i Levantehaus: Ejerne vil helt sikkert udvide på Hyatt-standarden, eller i det mindste ønsker at beholde den. Og hvem ved, måske forbliver Helene loyal over for hotelkomplekset under et andet flag.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse