Helene Fischers comeback ved “SnowpenAir”

Jungfrau.ch

Fra omkring klokken 14 i dag søndag d. 27 marts 2022, sluttede Helene Fischers månedlange gemmeleg. Helene fejrede sit store comeback på scenen ved “SnowpenAir” i Schweiz. Stemningen var sprudlende, vejret var fantastisk og Helene så fantastisk ud som altid.

Helene ankom i en sort sedan. Hun ser fantastisk ud og er klædt i helt sort, iført høje støvler og en afslappet bikerjakke. Det lyse hår mellemlangt og lidt krøllet. Hun er klar til at indtage SnowpenAir, hvor hun sang sine store hits og sange fra sit nye album.

Jungfrau.ch

Helene brugte ikke kun scenen til sin optræden men skal også have givet politiske udtalelser om emnet Ukraine. Som en tilskuer afslørede til Schlager.de, burde Helene afsky krig.

Derudover tænkte hun længe på, om hun overhovedet kunne tænke sig at optræde i disse svære tider. For at demonstrere hendes solidaritet med Ukraine bar Helene Fischer og hendes band et solidaritetsbånd i det ukrainske flags farver. Et udsagn kunne ikke være klarere!

Jungfrau.ch

Med koncerten vender Helene endelig tilbage på scenen efter en lang Corona-pause. Forestillingen var allerede planlagt i 2020, så måtte udskydes to gange.

Kilde: Schlager.de

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Fanpage (@helene.fischer_fans)

Det skal du læse