Helene Fischer: Vi har ventet på denne nyhed i så længe!

Faktisk skulle Helene Fischers spektakulære comeback finde sted i år. Helene afbrød sin velfortjente pause sidste år, til kun individuelle private koncerter, et interview med showlegenden Frank Elster  Og selvfølgelig til  jul med hendes “Helene Fischer Show”.

Coronapandemien forhindrer imidlertid tilbagevenden til scenen i år. Og Helene? Det gik først ned! Stille og hemmeligt. Hendes fans har undret sig i måneder over, hvor hun er og er undertiden – når man ser på kommentarerne på sociale netværk – virkelig fornærmet over, at deres Helene ikke har hørt fra sig så længe. Men nu er ventetiden forbi … i det mindste lidt …

En reporter fra “rtl.de” er nu begyndt at søge efter spor. Hun rejste til Inning am Ammersee – stedet hvor Helene Fischer og hendes ven Thomas Steil siges at bygge et hus.

Reporteren begyndte sin søgning i et supermarked, hvor Helene regelmæssigt handler. En medarbejder der antydede i et interview: “Måske er hun gravid, og hun ikke ønsker at vise det.” Under alle omstændigheder har spekulationer om en mulig graviditet eksisteret i nogen tid …

Hvad er det med rygterne?

Så går reporteren hen til det lokale fitnesscenter. Der fik hun informationen om, at Helene faktisk havde trænet der indtil kort før Corona-krisen. Gæster såvel som ansatte var imponerede over hendes muskler OG flad mave. Så fansene ser ud til at skulle vente lidt længere på en Fischer-baby.

Synd … Stadig: Hvor er Helene Fischer alligevel? Ifølge “rtl.de” talte reporteren i Inning også med de fremtidige naboer. Helene og Thomas er sandsynligvis regelmæssigt på byggepladsen for at holde sig opdaterede med den nyeste konstruktion, men det ville altid være meget diskret.

Det gør hun lige nu

Disse udsagn hjælper ikke rigtig, hvis man stiller spørgsmålet “Hvor er Helene?” og gerne ville have svaret.

Holdet fra “rtl.de” mødte ikke megastaren personligt, men det blev også bekræftet her, at Helene Fischer i øjeblikket arbejder på et nyt album.

Og det er i det mindste en lille trøst for fansen …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse