Helene Fischer: Undskylder sine fans

Foto: ZDF/Anelia Janeva

Den skuffende nyhed for alle Helene Fischer fans kom fredag morgen: Hendes comeback den 4. april i Østrig blev annulleret på grund af Corona-frygt! Håbet om, at hun stadig skulle optræde ved sin koncert i Schweiz en dag senere var lavt, men det var der. Indtil nu! Fordi denne er også blev annulleret. Helene har nu annonceret dette på sin Facebook-side.

Det er derfor en trist besked, at Helene Fischers comeback ikke finder sted i april. Hverken forestillingen i Østrig eller koncerten i Schweiz den 5. april bliver en realitet. Helene henvender sig nu til sine fans på sin Facebook-side:

”Så meget som jeg ville have elsket at synge for jer, er det meget beklageligt, at jeg ikke kunne være sammen med jer, det er selvfølgelig også klart, at sundhed for alle mennesker altid har 1ste prioritet. Jeg ønsker de ansvarlige, de berørte og hjælpere og jer alle en masse styrke i denne ekstraordinære situation. Jeg kan kun håbe, at vi snart kan kompensere for de mistede aftaler. Pas på alle og hold dig sund! “

Efter disse ord er det klart: Det er endnu ikke sikkert, om og hvornår en ny dato kommer!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse