Helene Fischer Tour afslutning – 15. September 2018.

Helenes Tour afslutning i Arnheim/Holland på de 17 Stadion koncerter i de fire lande Østrig, Schweiz, Tyskland og Holland, blev en fantastisk koncert ud over det sædvanlige. Forinden havde Helene lige afholdt 69 Hal koncerter i tre Lande. 1,3 Millioner så Helenes 86 Koncerter på et år. Helene har lagt et brev ud på Facebook hvor hun beskriver hendes Tour Familie med følgende strofer: Kun med jer, og igennem jer var det her muligt. Jeg var så stolt hver aften jeg gik på scenen, fordi jeg vidste at vi havde skabt noget helt exceptionelt. I har med jeres energie og tallent, jeres lidenskab og professionalisme, jeres kærlighed, jeres sjov og ansvarlighed og respekt over for dette show. Vores sammen hold bagved scenen var eminent trods det at vi var over 150 mand i Teamet. det var ikke bare en Tourne – det var Tourneen !

Facebook billeder fra Helenes Hjemmeside.
Jeg er ikke ked af at Tourneen er slut, men glad for at jeg havde lov til at opleve den. Lige så slem en fiasko jeg havde en uge i Februar for mig og mit publikum – tror jeg at det er sket ikke uden grund. Universet har bestemt at vi skal ses igen et eller andet sted en eller anden gang for at lukke dette kapitel. Jeg takker hver enkelt for denne tid, pas godt på jer selv, vi vil ses igen – et eller andet sted, en eller anden gang.

Facebookbilleder fra Helenes hjemmeside.

En meget følelsesladet Helene kunne næsten ikke komme igennem hendes sidste nummer – ” Nur mit Dir “. Hvornår vi ser Helene igen er uvis – men en ting er sikker – hun behøver/mangler det at stå på en scene. Mange kommer med gisninger om at nu skal hende og Florian giftes, og dernæst er der dømt Babypause. Man taler allerede om en koncert Tour i 2020, men lad os nu se. Vi kan jo ikke undvære hende – vel ?

Facebook billeder fra Helenes hjemmeside.

Til alle mine fans, og dem derude der godt kan lide min musik:

Tak fordi i gjorde det muligt ikke at skulle optræde for tomme Haller og Stadions. Tak fordi i har måttet tage den lange ventetid, transportvejen til koncerterne og Hotelopholdene, for at være i MOMENTET. Følt rusen sammen med os, og mærket jeres følelser. Vi har fejret hver aften sammen med jer – tak for jeres support og klapsalver.

For at vise nogle af de dejlige minder fra Helenes afslutning af, som sædvanlig tager hårdt på hende, har jeg fået lov til at poste det sidste nummer “Nur mit Dir“, som bare siger alt.
Venligst udlånt Video af Marco Wassink/Holland.

Det skal du læse