Helene Fischer: To nye koncerter annonceret for 2020

Foto: ZDF/Anelia Janeva

Helene Fischer kommer tilbage på scenen i 2020. Hendes første forestillinger finder sted i Østrig og Schweiz.

Mange flere havde forudsagt det: Efter at det om morgenen blev kendt, at der ville være en mystisk pressekonference med Helene Fischer, håbede mange på meddelelsen om en ny turné – eller i det mindste et bryllup. Men intet af det skete. I stedet er nyheden om Helene Fischer lidt mere beskeden. Som “Bild” skriver, bekræftes det officielt på den nuværende pressekonference, schlagersangerens første koncert i 2020. I 2019 havde Helene Fischer kun optrådt ved nogle private fester.

Helene Fischers koncert i Østrig

Det er trods alt den første offentlige optræden siden hendes spektakulære arena-turné og Stadion-Open-Airs sidste år. Den første Helene Fischer koncert 2020 finder sted i slutningen af vintersportssæsonen 4. april i Bad Hofgastein, Østrig. Det understøttende program vil også indeholde Melissa Naschenweng.

Billetter til koncerten er tilgængelige den 11. september fra klokken 11 hos alle udbydere, der forudbestiller. I øvrigt finder den anden koncert af Helene Fischer sted kun en dag senere den 5. april i Schweiz ved “SnowpenAir” ved passet Kleine Scheidegg foran Eiger, Mönch og Jungfrau i en højde over 2000 meter. Information og billetter er her!

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse