Helene Fischer: Tilbage til Flori !

Foto: Sandra Ludewig

5 grunde til, at hun ikke kan være tilfreds med Thomas! For ikke længe siden var Helenes himmel fuld af violer. Det så ud som Schlager-dronningen havde fundet sin drømmemand. Intet kunne ryste hendes kærlighed til sin kæreste Thomas (35).

Men nu ændrer alt sig. Helene Fischers (36) nye album skal udkomme i efteråret. Og så begynder stresset virkelig! Datoer, optrædener, tordenvejr af lommelygter! Vil kærligheden modstå dette stress?

Indtil videre har Thomas og Helene været glade i deres lille afsondrede kærlighedsverden. Ingen forstyrrede deres hyggelige samvær. Men så snart Helene skinner i kameraerne igen, vil Thomas Seitel være i sin lange skygge. Så er han KUN ven til …

Vil Thomas Seitel endda være i rampelyset?

Derudover kæmper akrobaten for at være i rampelyset. Til dato har der ikke været nogen fælles offentlig optræden af ​​de to. Uanset hvad der måtte komme – den smukke blonde vil altid kunne stole på en mand:

Ekskæreste Florian Silbereisen (39)! “Vi er bedste venner. Selv i dag har jeg stadig et meget tæt forhold til Helene” siger den populære entertainer begejstret. Han arbejder i samme branche og forstår hendes spændende liv i rampelyset alt for godt. Fremtiden forbliver spændende:

Det er kun tilbage at se, om kærligheden til Thomas modstår stresstesten – eller om den falder ved siden af ​​…

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse