Helene Fischer: Teknisk fejl presser schlagerdronningen til hendes grænser

Den 25. december sad i gennemsnit 5,02 millioner mennesker foran deres skærm for at se “Helene Fischer Show” på ZDF. Selve showet blev optaget to gange i Düsseldorf den 1. og 2. december.

Det resulterede i en tv-udsendelse til sidst. Det betød, at seerne derhjemme ikke fik set alle de uheld, der fandt sted under showet. Ikke desto mindre filmede mange blandt publikum begivenheden på stedet, og derfor kan man finde mange samlinger af små og store uheld på de sociale medier.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Helene Fischer (@helenefischer)

Teknisk fejl får Helene til at svede

Som altid dækker schlagerdronningen selvsikkert over eventuelle uheld med sin charmerende facon. Men selv den 39-årige når nogle gange sine grænser, som en publikumsvideo på YouTube viser. Denne gang er det teknologien, der har skylden. En svævende bold, som sangerinden tidligere har danset i, står stadig meningsløst rundt omkring på scenen. “Jeg troede, den bare ville flyve op,” hører man Helene Fischer sige forundret.

Instruktøren svarer prompte: “Ja, de bliver hurtigt taget ned.” Men det går ikke rigtig hurtigt. Helene er nødt til at improvisere og bruger tiden til en lille snak med publikum. Hun spørger, om alle har det godt, hvem der er der for første gang, og om de er glade for at se hendes.

Så løber Helene åbenbart tør for spørgsmål og forklarer: “Fjernsyn er virkelig anderledes. Vi er altid nødt til at stoppe op på den måde. Og jeg elsker det også, når det er så flydende: her, bang, følelser bygges op, vi græder af lykke. Men nogle gange med disse pauser … hvordan skal jeg sige det? Men i sidste ende bliver det vidunderligt.”

Helene Fischer er nødt til at improvisere

Til klapsalver lover Helene Fischer: “Alt det her kan I nyde den 25. hjemme i sofaen i stuen. Og nu tror jeg, vi er klar. Er det rigtigt?” Åbenbart ikke! “Vi har ikke fået grønt lys endnu,” siger hun. Mere smalltalk med publikum følger, men på et tidspunkt kan Helene ikke komme i tanke om andet. “Måske kan vores instruktør oplyse os alle sammen?” henvender hun sig desperat til instruktøren.

Hendes ønske bliver imødekommet: “Det skal til at gå i gang, vi skal lige forberede noget, og så bliver det godt,” lyder det fra backstage. Helene Fischer fortsætter snakken med publikum: “Jeg ville gerne komme ned til jer, men kjolen er virkelig svær. Jeg kan næsten ikke trække vejret i den.”

Det nytter ikke noget, Helene forbliver modig og svarer på yderligere tilråb. Instruktøren bliver ved med at bede om “lige et øjeblik”. Så bliver Helene Fischer endelig sluppet fri og kan annoncere Claudia Korecks optræden. Selv i denne lidt vanskelige situation viser hun endnu en gang, at intet kan forstyrre hende så let.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse