Helene Fischer superfan – “Det er bare ikke fair”

Helene Fischer er et fænomen. Uanset hvor hun tager hen, om hun giver koncert eller “bare” er gæst i et tv-show, så står hendes fans i hobetal foran hende. En af dem er Laura. Den 24-årige fra München kan roligt betegnes som en superfan af Helene Fischer, da hun driver Instagram-siden “Helene Fischer Fanpage”. Med 56.000 følgere er den en af de største af sin slags.

Men hvad er det, der gør Laura så succesfuld? Den 24-årige er altid tæt på handlingen. Er med ved starten af hver eneste af schlagerdronningens turnéer. Står som regel forrest, når Helene Fischer går på scenen. Hvordan hun klarer det, afslører hun nu i en spørgsmål-og-svar-leg i sin Instagram-story.

Helene Fischers superfan afslører sig selv

Laura blev blandt andet spurgt, hvorfor hun altid blokerer den forreste række. En anklage, som hun ikke har lyst til at lade stå. “Vi blokerer ikke for noget. Folkens, det at få adgang er en videnskab i sig selv. Man kan være heldig eller uheldig, men hvis man kommer tidligt og venter længere, gør man det, fordi man gerne vil være forrest. Vi arbejder alle sammen for at sikre, at de mennesker, der kommer tidligt, også får en plads foran. Alle behandler hinanden med respekt, og alle har det sjovt sammen. Men hvis man kommer lige før dørene åbner og maser sig frem, er der ingen, der synes, det er fedt, og det er simpelthen ikke fair over for dem, der står i kø i timevis og køber de dyreste billetter,” forklarer den 24-årige.

Det er sande ord! Hun kommer selv til at rejse gennem Tyskland for Helene igen i 2026. “Jeg vil være der hver weekend,” afslører Helenes superfan.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse