Helene Fischer: Ståhej om sit kærlighedsliv

Foto: WDR/dpa/Bernd Wüstneck

Det var aftenens overraskelse: Helene Fischer afhentede ”Goldene Henne” personligt. Men lige så hurtigt som hun var der, lige så hurtigt var hun væk igen. En af grundene: partneren Thomas Seitel ventede bag scenen. Hvorfor skjuler hun sin private lykke – og gør sådan et ståhej om hendes kærlighedsliv?

Helenes fans bliver langsomt irriterede, de finder det skjulte spil latterligt. Desværre venter hendes tilhængere forgæves på billeder, fordi Thomas afskyr kameraerne og offentligheden. I stedet forsvinder han sammen med Helene i en hotelbar i Leipzig under prisoverrækkelsen. Hvornår slutter dette skjul og find endelig?

Så det er ingen overraskelse, at Helene-fans ønsker, at Florian Silbereisen er tilbage ved hendes side. Med ham havde hun et forhold på lige fod. Florian behøvede heller ikke at blive skjult …

Måske synes Helene endda at være knyttet til Flori. I et Instagram-indlæg efter prisoverrækkelsen takkede hun sin eks. Et vink til Thomas med en vognstang? Helene har brug for en mand ved hendes side, der er åben for hendes kærlighed.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse