Helene Fischer: Skifter hun branche?

Foto: WDR/dpa/Bernd Wüstneck

Helene synger schlager, og det gør hun rigtig godt! Men nogen stjerner har selvfølgelig også et ønske om at prøve kræfter med andre musikalske genrer – for at vinde nye fans, hvis det var muligt. Er det det næste skridt for schlager-dronningen? En hitliste-legende har længe forsøgt med blondinen!

Vi behøver ikke at introducere Helene Fischer for dig. Hun er SUPERSTJERNEN indenfor tysk schlager. Der har også været en person, som i årevis har domineret indenfor tysk rap! Vi taler om Capital Bra. Her kommer her hurtigt protræt!

Rapperen kan med rette beskrives som en af ​​de mest succesrige kunstnere i tysk musikhistorie. 22 nummer et-hits – sådan overgik han ABBA og Beatles. Hans mest succesrige toptitler inkluderer “5 Songs in einer Nacht”, “Neymar” og “Wieder Lila”. Hvem havde forventet det af en Vladislav Balovatsky, som hans rigtige navn er?

Helene Fischer & Capital Bra: schlager og rap – passer det?

Som det er sædvanligt i musikbranchen, kan succesrige kunstnere lide at mødes. Tænk bare på Florian Silbereisen og Thomas Anders. Men ville kombinationen af ​​lette schlager-hits og hård tysk rap også passe sammen? Vanessa Mai og rapperen Olexesh har allerede bevist det med deres sang “Wir 2 ​​immer 1”. En rollemodel for Helene Fischer og Capital Bra?

Inden de kan arbejde sammen med succes, skal kemien selvfølgelig stemme. Hvad synes Capital Bra om schlager-dronningen? I et interview med “RBB” sagde han om et billede af Helene Fischer: “Ohh, Helene Fischer. Det er fantastisk! Se på de tænder. Hun ligner en kat.”

Så meget for udseendet – hvad synes han om Helenes musik? “Jeg kender kun en af hendes sange, nemlig ‘Atemlos’.” Rapstjernen ønskede ikke at fortælle mere!

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Capital Bra (@capital_bra) den

Helene Fischer & Capital Bra: Der var et voldsomt argument!

Men der er gået noget tid siden interviewet. Capital Bras mening om Helene har ændret sig igen og igen. De to har allerede kollideret online.

For eksempel: I 2018 modtog Farid Bang & Kollegah ECHO-prisen, hvilket var en kontroversiel begivenhed på grund af de to rapperes antisemitiske udtalelser.

Helene Fischer kommenterede også på Facebook på det tidspunkt: “Jeg vil gerne fortælle jer, hvor upassende og pinligt jeg fandt det at se de to ‘optræde’ sådan på scenen ved prisoverrækkelsen.”

Capital Bra svarede på denne erklæring: “Jeg er ærlig, jeg ville have elsket at optræde med dig, men efter en sådan en bemærkning kan du helt sikkert glemme det … Og bare forresten: Der er rappere, der har indtaget førstepladsen på hitlisterne hurtigere, end du har gjort i hele din karriere og med deres egne tekster. ” Booom, den sved!

Og så oplevede vi igen øjeblikke, hvor Capital Bra virkelig ville arbejde med Helene Fischer – især når “BILD” rapporterede om Helenes floppede engelsksprogede single.

Rapperen, der kalder sig ‘Bratan’, kommenterede ifølge “B.Z.” på Instagram: “Mega flop til Helene Fischer! Vi får dem ud, ikke? Bare lav en feature med Samra og Bratan, og verden vil se helt anderledes ud. “

Nå, et samarbejde mellem disse to superstjerner ville helt sikkert have en vis appel og et potentiale

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse