Helene Fischer: Skandalefoto truer

Venner accepterer dig som du er“, sagde Marilyn Monroe († 1962). Men hvad nu, hvis det bliver for meget for vennerne, hvad gør man så? Den situation står Helene Fischer i lige nu.

For de nyeste skandalebilleder af Helene chokerer ikke kun hendes fans. Selv hendes ven Florian synes ikke at kunne lide de afslørende billeder. På hendes nye cd “Flieger”, er Helene alt for erotisk: Hendes bryster svulmer ud – og underbukserne mangler selvfølgelig! Kun hænderne sørger for, at man ikke kan se mere.

“Pinligt og billigt”, “nederste skuffe” og “sexistisk” kalder hendes fans billedet. De er allerede vant til mange af Helenes billeder: Popo-, trusser-, meget hud – det er åbenbart blevet for meget for hendes tilhængere.

NEUE POST-læser Annegret A. siger dette om billedet: “Jeg nyder stadig at lytte til Helenes musik, men jeg kan ikke lide at se hende længere …”
Så vær venlig, Helene, klæd dig lidt mere på.

Hvis ikke, så vil billederne true din lykke. Både Florian og dét at have så mange loyale fans!

Kilde: Schlager.de


Hvad synes I om billedet? Jeg synes ikke, der er noget galt med det. Erotik sælger, og der er mange andre kunstnere, som laver samme type billeder.

Det skal du læse