Helene Fischer: Skal hun frygte for sin datter?

En uhyggelig fremmed mand strejfer rundt i hendes landsby, og han nærmer sig børn i fuldt dagslys. Politiet har meddelt, at de vil oprette en sikkerhedsgruppe bestående af frivillige. Så Helene Fischer og indbyggerne ikke længere behøver at være bange …

En truende skygge hviler over familieidyllen ved Ammersee (Oberbayern). Alligevel kunne den lille landsby, hvor Helene Fischer bor med sin Thomas Seitel og lille datter Nala, være model for et malerisk postkortmotiv. Om foråret eller efteråret, når solen langsomt stiger op på himlen i varm orange bag de nærliggende alper … Så vil du gerne være familie her, selvom  der til tider er plaget af myg på grund af beliggenheden ved søen. Men i nogen tid har der været frygt i området. Politiet er blevet tilkaldt oftere og oftere, og årsagen er: Indbrud, skumle personer, der hænger rundt. Så advarede politiet også om en fremmed mand, der havde henvendt sig til børn på gaden …

Helene Fischer kan håbe på beskyttelse

For at fjerne Helene Fischers og de andre beboeres frygt tager politiet nu affære, som Schlager.de har erfaret. En talsmand for den ansvarlige politiinspektion Herrsching afslørede: “Vi ønsker at oprette et sikkerhedsværn sammen med Inning Kommune. Der søges frivillige til dette formål.” Målet: De frivillige skal fungere som et bindeled mellem politiet og borgerne og bidrage til at styrke befolkningens følelse af sikkerhed.

Ansøgerne skal selvfølgelig være mindst 18 og højst 62 år og have en anerkendt studentereksamen eller en afsluttet erhvervsuddannelse. De skal også tale flydende tysk og være gode til at gå til fods. Men reaktionen er begrænset. Talsmanden sagde til Schlager.de: “Vi har desværre ikke nok ansøgere endnu. Vi ved endnu ikke, hvorfor det er sådan.”

For Helene Fischer, som snart starter sin store “Rausch”-turné, og hendes familie betyder det: Håb det bedste, så de snart kan sove bedre igen.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse