Helene Fischer Show d. 9 & 10 December 2017 i Düsseldorf.

Så er der kommet en hel del info omkring Helenes Show der bliver optaget i Düsseldorf d. 9 & 10 December, for senere at blive udsendt 1. Juledag fra ZDF.

Jeg er dernede begge dage, og der venter os en kæmpe overraskelse tror jeg. Det er nu almen kendt at der IKKE må fotograferes, man må sågar ikke engang have sin mobiltelefon med ind. Aldrig har reglerne været så strenge som i år. En typisk optage aften er fra kl. 20.00 – 02.00, og tro mig, det er ikke Helene der er træt på dette tidspunkt – det er alle de andre.

Helene præsenterer nationale og internationale gæster. Duetter med mange af kunstnerne sørger for gåsehud samt meget skønne oplevelser. De kunstnere der er med: James Blunt, Barbera Schöneberger, Vanessa Mai, Stephanie Stump, Santiano, Max Giesinger, The Baseballs, Höhner, The Kelly Family, Alexander Klaws med “Ghost” – Musikalen og Ensamblet “Tanz der Vampire”, også en Musical Ensemble

foto: Hartmut Holzman

Desuden kommer der yderligere gæster så som: Sascha Grammel, Matthias Schweighöfer, Gianni Nanini, Clara Bowen, Charles Esten, Seven, Alex Christensen, Celine Tam og Diavolo.

Helene har sammensat pogrammet af megen Musik, spektakulær Artisteri samt dejlige duetter og vidunderlige Musical opsætninger.

Er man rigtig Helene Fischer Fan, så er det her man er disse to aftener, for man får ikke bedre kontakt med hende end hernede til hendes to super shows. Hele aftenen kommunikerer Helene meget med sine fans, og det er her der opstår sjove og spændende ting som man ALDRIG får at se andre steder. Her er Helene meget tæt på sine fans.

https://www.youtube.com/watch?v=j3Xyv9npEvU&t=46s

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Det skal du læse