“Helene fischer show 2023”: Gæsterne skaber blandede følelser hos fansene

Der er stor forventning til “Helene Fischer Show 2023”. Schlagerdronningens show, som bliver optaget den 1. og 2. december, er et af højdepunkterne i ZDF’s juleprogram. Men offentliggørelsen af gæstelisten får nogle fans til at rynke brynene.

“Helene Fischer Show” med mange internationale stjerner

Under sin optræden i den sidste udgave af “Wetten, dass…?” afslørede Helene Fischer de første navne på de kunstnere, hun vil byde velkommen til sit show. Line-up’et omfatter internationale navne som det britiske rockband Simple Minds, den skotske sangerinde Emeli Sandé, det amerikanske indierockband Gossip og den svenske popsangerinde Loreen.

Nena og Peter Maffay har bekræftet deres deltagelse fra Tyskland. Dave Stewart, tidligere medlem af den britiske popduo Eurythmics, vil også være på scenen.

Blandede reaktioner fra fans

Offentliggørelsen af denne gæsteliste har fremkaldt blandede reaktioner fra fans. Nogle er begejstrede for mangfoldigheden af kunstnere og ser frem til den musikalske spændvidde, der kan forventes i showet.

Andre er derimod skuffede og udtrykker deres utilfredshed med valget af gæster på de sociale medier. De havde håbet på flere schlagerstjerner i showet og fortryder allerede, at de købte billetter til optagelserne.

“Helene Fischer Show 2023” – overraskelser ikke udelukket!

På trods af de blandede reaktioner på gæstelisten forbliver “Helene Fischer Show” et højdepunkt i tv-året. Fans kan se frem til et varieret show, hvor Helene Fischer endnu en gang vil demonstrere sine evner som entertainer.

Om kritikerne i sidste ende har ret, eller om showet stadig kan overgå fansenes forventninger, vil blive afsløret den 25. december, når ZDF sender “Helene Fischer Show 2023”.

Kilde: Schlagerfieber.de

Det skal du læse