Helene Fischer Show 2017.

Så mine damer og herrer, så er der lagt lidt i kakkelovnen til Die Helene Fischer show 2017, som igen vil foregå i Düsseldorf. Helenes Show er efterhånden blevet så store at det ikke længere er muligt at bruge Velodrom, Berlin som i gamle dage. Sidste år blev der optaget for første gang her i Düsseldorf, og denne gang er optagelserne lagt til d. 9 & 10 December. Det er her alle de rigtige Helene fans bare må være med, da man her får ekstrem meget kontakt med helene hele aftenen både lørdag og søndag. Typiske optagelser går fra 20.00 til kl. 2.00 om natten – to dage i træk. Dette er en must for Helene fans.

Tidligere har man ikke kunne få en eneste kunstner ud af Helene som skulle være med til Helene Fischer Show, men denne gang lukkes der lidt op for godteposen. Det kunne måske være fordi at man ved denne lejlighed IKKE må fotografere samt IKKE have sin mobil med ind til Showet. Jeg har tidligere haft kontakt med Semmel Koncert, som bekræftiger at det er strengt forbudt at bare have sin mobil med ind. ZDF som står for optagelserne er blevet utrolig træt af at før i tiden at kunne se næsten hele showet på Youtube, inden det blev udsendt 1.Juledag. Folk kunne ikke lade være med at sætte hele spændingen ud. Det er nu slut.
Helene har meldt ud med at der vil blive bla. 11 duetter, hvor Helene synger sammen med kunstnere som: Vanessa Mai, Barbera Schöneberger, Stephanie Stump, Santiano, The Kelly Family, James Blunt, Max Giesinger, Die Höhner, Alexander Klaws & The Baseballs
Musicalen “Tanz der Vampire“ , som på tiden er på Tour i hele Tyskland kommer også med et udpluk af deres program. Helene har det jo med at konstant at ville overraske og overgå sig selv, så dette års Show kan kun være det bedste nogensinde. Der skulle være enkelte biller at få, men så skal du også være hurtig. En af de kunstnere som jeg synes må være de mest spændende er: The Baseballs, en Tysk gruppe som blev dannet i 2007 i Berlin – så er der dømt Rock`n Roll. Vi ses i Düsseldorf d. 9 & 10 December til koncert/show med Europas mest sælgende kunstner.
Helene Fischer Show bliver udsendt kl. 20.15 på 1. Juledag på ZDF.

 

 

Det skal du læse