Helene Fischer & Shirin David: “Atemlos”-rap gør fans sure

Helene Fischer får sine fans til at gispe: Sammen med rapperen Shirin David synger hun sit megahit “Atemlos” – i en rapversion.

Så Helene Fischer har sendt sine fans til tælling med denne overraskende nyfortolkning af sit hit “Atemlos”. Den skaber kontroversielle reaktioner allerede inden den officielle udgivelse.

Siden sit gennembrud for ti år siden med megahittet “Atemlos” har Helene Fischer taget popverdenen med storm. Hendes succes var uden fortilfælde og skaffede hende en enorm fanskare. Nu har den 39-årige besluttet sig for at give sit største hit en ny betydning ved at integrere rap-elementer i sangen.

Mens mange fans er begejstrede for samarbejdet og beskriver kombinationen af schlager og rap som “den bedste kombination nogensinde”, er der også kritiske røster.

Helen Fischer burde ikke synge med Shirin David

Nogle fans er skuffede over den nye version og beskylder Fischer for at sænke sin musikalske standard. Især Shirin David, der er kendt som rapper, er blevet kritiseret. Nogle fans hævder, at hun ikke har nogen stil og ikke matcher Helene Fischer. Kontroversen er enorm, og meningerne er delte.

På trods af kritikken vil Helene Fischer og Shirin David præsentere deres nye version af “Atemlos” live på “Wetten, dass …?”-scenen på lørdag (kl. 20.15, ZDF). Helene Fischer og Shirin David vil optræde med en duet for at markere værten Thomas Gottschalks farvel til showet.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse