Helene Fischer & Sarah Connor: Nu er det ude!

Foto: TVNOW / Stefan Gregorowius

To af de mest succesrige sangere i Tyskland i en duet – det ville være en sensation, ikke?Og det ser ud til, at denne drøm vil gå i opfyldelse i 2021! “CLOSER” kender baggrunden …

Helene Fischer (36) luftede det i sommeren 2019. I et interview afslørede hun, at hun ville elske at arbejde med Sarah Connor (40): ”Hun er en stor sangerinde, som jeg vidunderligt kunne forestille mig at synge duetter med,” begejstrede Schlager-dronningen.

Og hun kan også lide Sarah i sit privatliv:”På menneskelig vis er hun også en, der er meget tæt på mig, og som jeg kan lide meget, og som jeg tror, ​​du også kan tilbringe store aftener med. Og hun er også en stor performer.”

Helene Fischer: Hun er så populær blandt kolleger!

Efter de taknemmelige ord fulgte handlinger: Sarah har lige udgivet sin nye sang “Bye, bye” – og hvem kan ses i en kort sekvens i musikklippet? Rigtigt … Helene! (Se videoen herover, og Helene dukker op ved ca. 1 m og 15 sek inde i videoen red.)  

Men det er kun begyndelsen, vil brancheeksperter vide. For ifølge CLOSER information er Helene i øjeblikket midt i forberedelserne til et nyt studiealbum – og en duet med Sarah Connor kan også tænkes at være på det.

Det er stadig helt uklart, hvad det skal være – men en temmelig rolig ballade ser ud til at være forprogrammeret. Så vi bliver bare overrasket over Tysklands nye drømmehold …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse