Helene Fischer: Sådan ønsker hun at tackle året 2019

Billede: Helene Fischer Web

Hva nu?

Helene Fischers tidsplan for 2019 er stadig temmelig lys. Nu har Helene forklaret, hvordan hun vil tackle det kommende år.

For Helene er et meget begivenhedsfuldt år 2018 langsomt men sikkert kommet til en ende. Efter mega-succes med hendes album og to kæmpe toure var optagelsen af “Helene Fischer Show” sidste lørdag den sidste store dato i hendes kalender.

Men hvad sker der nu? Helene Fischer forklarede nu, hvordan hun vil nærme sig år 2019, og i hvilken position hun for øjeblikket ser sig selv.

Helene Fischer ønsker at tage sig tid i 2019

“Jeg tror, nu kommer den næste, den kreative fase”, sagde Helene Fischer i “Vogue”, hvis forside hun pryder i den aktuelle udgave og yderligere udtalte: “Jeg har ingen konkrete planer for det kommende år, og jeg vil tage mig tid og bare lytte til mig selv, hvor jeg vil hen og hvad de næste skridt er. ”

Hendes nuværende situation beskriver hun i interviewet: “Jeg har en fornemmelse af, at mine kort var blandet og kastet en gang, og nu må jeg se, hvad jeg laver af det!” Så følger klausulen, hvor alle fans skal være glade for at høre: “Det vil bestemt ikke finde sted uden musik.”

Helene Fischer ønsker at “bare kigge”

Det lyder slet ikke som en ferie – lige efter en periode, hvor Helene Fischer ønsker at omgruppere, for at sætte nye mål efter de begivenheder der har været i løbet af de sidste to år: “Jeg er i øjeblikket i en situation, hvor jeg accepterer alt der kommer, og så bare ride med på en bølge, så at sige. Jeg tror, det er, hvordan jeg skal håndtere det næste år – bare kigge på det” siger Helene Fischer til Vogue.

Så vi kan være nysgerrige hvad Helene Fischer vil gøre i 2019!

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse