Helene Fischer & Robbie Williams: Arrangøren indrømmer fejl ved koncerter

Det skulle være en uforglemmelig koncertoplevelse – og det blev den, men desværre ikke kun af succeshensyn.Fordi Helene Fischers og Robbie Williams’ liveoptrædener på Münchens messecenter vakte mere forargelse end eufori blandt mange fans.

Den negative kritik er enorm

En af de største bekymringer for fansene: Udsigten. Både ved Helene Fischer-koncerten og ved Robbie Williams, som mange rejste til, betalte de besøgende nogle gange flere hundrede euro – for kun at se kunstnerne minimalt på skærmene. Det er ikke iorden, især hvis noget andet blev lovet, da billetterne blev købt.

Så der burde være tre etaper hos Robbie Williams, så stjernen kan være meget tæt på sine fans. En 360 graders sceneoplevelse, så at sige. I en kort periode blev det dog bare en gangbro – så talrige fans kiggede ned i gangen eller på en sangerinde i det store afstand, trods de høje billetpriser.

For med denne rettelse ændrede ikke kun billetkategorierne sig, men teoretisk set også billetpriserne. Fansene udfoldede deres vrede på Instagram og skrev om “tyveri” og “steder i verdens røv”, hvorfra “du ikke engang kunne se skærmen”.

Dage før showets start sagde arrangør Klaus Leutgeb til “tz”: “Enhver kunde, der er direkte berørt af vores modelplansændring, og som købte deres billet i perioden før ændringen og følte sig dårligere stillet af det, vil naturligvis blive refunderet. .” Sker det virkelig? Usikker!

Helene Fischer og Robbie Williams koncert: Arrangøren undskylder

Den manglende kontrol ved indgangen, som kunne være blevet en reel fare, og manglen på vand og sæbe på toiletterne blev også kritiseret. Hjemrejsen, som adskillige besøgende havde brug for omkring tre timer til, var dråben. Mange ser de organiserede arrangementer som ren “pengeskabende”, og at de ansvarlige fylder lommen “på bekostning af folket”.

Da nogle medier rapporterede kritisk om Helene Fischer-koncerten den 20. august i Münchens messecenter, hvor hun bar et dyrt look, blev akkrediteringen til ​​Robbie Williams’ optræden den 27. august annulleret. Det vakte stor opsigt, det handler trods alt om pressefrihed. Klaus Leutgeb fra “Leutgeb Entertainment Group GmbH” undskylder officielt, siger: “Selvfølgelig er pressefrihed også et vigtigt aktiv for os.”

Har vi virkelig brug for disse gigantiske forestillinger?

Nu om dage handler det altid om højere, hurtigere, længere. Du vil køre den største bil, eje det pæneste hus eller have det dyreste tøj på. Men har vi virkelig brug for det for at være lykkelige? Bestemt nej! “Leutgeb Entertainment Group” ønskede at tage æren for at være vært for den største koncert i Helene Fischers karriere. Og også at have været arrangør af Robbie Williams’ største koncert i Tyskland. De gjorde det.

Men tilbage er ikke kun anerkendelse, men også skuffelse og vrede fra mange fans side. Disse enorme musikshows ved Münchens messecenter med 100.000 eller 130.000 besøgende viser tydeligt, at det ofte giver mening blot at lave mindre eller normalstore koncerter. For det er der slet ikke noget galt med.

Så kan i hvert fald begge parter være tilfredse i sidste ende – og det er trods alt hovedsagen! Men du skal give arrangøren én ting: Begrebet MEGA-koncert har fået en helt ny dimension…

Kilde: Schlager.de 

Det skal du læse